موفقیتهای خراسان جنوبی محصول همدلی و همافزایی بین نهادهاست
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از بیرجند، مراسم تکریم و معارفه فرمانده سپاه انصارالرضا خراسان جنوبی با حضور سردار سرلشکر ایزدی جانشین فرماندهی کل سپاه، نماینده ولی فقیه در استان، استاندار و جمعی از مسئولین استانی و کشوری برگزار شد.

سردار مهدوی در این مراسم با اشاره به دوره پنجساله مسئولیت خود در استان، گفت: فراز و نشیبهای زیادی داشتیم، اما اگر موفقیتی حاصل شده، مرهون اخلاص و همکاری همکاران در سپاه انصارالرضا و همه بسیجیان بوده است.
فرمانده سابق سپاه انصارالرضا استان همدلی بین دولت و سپاه را عامل اصلی پیشرفت استان دانست و افزود: امروز خراسان جنوبی به استانی در حال توسعه با شتاب بالا تبدیل شده که این محصول همافزایی بین استانداری، ادارات، مجموعه شهری و نیروهای نظامی و انتظامی است.
وی با تأکید بر ضرورت وحدت در برابر هجمههای دشمن، از مردم استان طلب حلالیت کرد و برای فرمانده جدید آرزوی توفیق نمود. وی در پایان گفت: راهی نداریم جز اینکه با وحدت و همدلی دست به دست هم دهیم تا کارها پیش برود.
انتهای پیام/
