ماموریت ما حفظ انقلاب و خدمت به مردم

فرمانده جدید سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی در مراسم تکریم و معارفه امروز در بیرجند با تأکید بر اینکه سپاه گروهی و قومی نیست و درب آن به روی همه ایرانیان باز است، گفت: رسالت اصلی سپاه حفظ انقلاب است و قدرت سپاه در دو بازوی معنوی و اجتماعی آن نهفته است.
کد خبر: ۸۶۰۷۹۱
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۶ - 08September 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بیرجند، سردار ناصر بهروز، فرمانده جدید سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی، امروز در مراسم تکریم و معارفه فرمانده این سپاه که با حضور سردار سرلشکر مصطفی ایزدی، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، استاندار، قائم‌مقام نماینده ولی‌فقیه در استان، جمعی از فرماندهان نیرو‌های مسلح، علمای تشیع و اهل سنت و اقشار مختلف مردم برگزار شد، به ایراد سخنرانی پرداخت.

بهروز

وی در این مراسم با بیان اینکه سپاه یک رسالت اصلی دارد و آن حفظ انقلاب اسلامی است، اظهار داشت: ذیل این رسالت، هزاران ماموریت تاکنون انجام شده و همه این ماموریت‌ها در راستای حفظ انقلاب بوده است.

سردار بهروز با اشاره به دو ثروت و قدرت اصلی سپاه گفت: سپاه دو ثروت بزرگ دارد: قدرت معنوی و قدرت اجتماعی. قدرت اجتماعی سپاه همان مردم هستند؛ مردمی که در همه سختی‌ها، چالش‌ها و حوادثی که برای انقلاب پیش آمده، نقش‌آفرینی کردند و نگذاشتند دشمن در این کشور و این نظام مسلط شود.

فرمانده جدید سپاه انصارالرضا خراسان جنوبی تأکید کرد: ماموریت من این است که خدمتگزار این مردم باشم و اگر ما پاسداران فدا می‌شویم، ارزش ما فدا شدن برای این مردم است. ذات سپاه این بوده که در همه حوادث گذشته برای مردم، برای نظام و برای اسلام فدا شود.

وی با تأکید بر فراگیر بودن سپاه تصریح کرد: درب سپاه به روی همه باز است؛ از هر قوم و قبیله‌ای که باشید، اگر ایرانی باشید و منافق نباشید، درب سپاه به روی شما باز است. سپاه حسینی نیست، گروهی نیست، قومی نیست؛ سپاه حافظ این انقلاب و قدرت انقلاب است.

سردار بهروز افزود: ماموریت ما این است که این انقلاب را حفظ کنیم و خدمتگزاری کنیم. حالا صد‌ها ماموریت داریم که اگر بخواهید نام ببریم، هزاران ماموریت است.

فرمانده جدید سپاه انصارالرضا خراسان جنوبی با برشمردن اولویت‌های ماموریتی سپاه گفت: آمادگی دفاعی اولویت ماست، مردم‌یاری اولویت ماست، اقدامات محله‌محور ماموریت ماست، اقدامات مؤثر در امنیت اولویت ماست. همه اینها اولویت‌های ماست.

وی در بخش دیگری از سخنانش با تجلیل از خدمات سردار سیدمحمدرضا مهدوی، فرمانده پیشین سپاه انصارالرضا خراسان جنوبی، اظهار داشت: برادر سردار مهدوی خدمات شایسته‌ای انجام دادند و امروز به همه ما نشان دادند که خدمتگزار خوبی برای مردم شما بودند. من متشکرم و ان‌شاءالله به خیر بشود.

سردار بهروز در پایان با قدردانی از اعتماد مسئولان و مردم استان، گفت: خدا را شکر می‌کنم که توفیق خدمت در این استان را به من دادند. امیدوارم بتوانم سرباز شایسته‌ای برای نظام، انقلاب و شما مردم خوب و شریف این استان باشم.

فرمانده جدید سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی با بیان اینکه تکلیف همه را عرض می‌کنم، افزود: از حضرت آیت‌الله العظمی اعرافی که منشأ خیر و برکت برای دوستان هستند، استاندار محترم، مدیران کل، امرای محترم، عزیزان، ریش‌سفیدان، بزرگان، سران طوایف، مسئولین، پیشکسوتان و خانواده‌های شهدا می‌خواهم که همه کمک کنند. ما می‌آییم و می‌مانیم و اولویت ما عمل است. ان‌شاءالله شایسته مردم و شایسته شهدا باشیم.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار