سرهنگ ترکی: تکریم خانواده شهدا، پاسداشت آرمان‌های دومین کنگره ۲۷۵۰ شهید استان است

همزمان با ایام برگزاری دومین کنگره ملی بزرگداشت ۲۷۵۰ شهید استان چهارمحال و بختیاری، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان به همراه فرماندهان ارشد نظامی و انتظامی استان، با حضور در منزل شهید «علیرضا روشن» ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهیدان، با آرمان‌های والای انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.
کد خبر: ۸۶۳۴۳۸
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۵ - 19September 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از شهرکرد، همزمان با برگزاری کنگره ملی ۲۷۵۰ شهید استان، «سرهنگ ترکی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت چهارمحال و بختیاری، سردار «علی افضلی» فرمانده سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم (ع) و دبیرکل کنگره شهدای استان، سردار «امجدیان» فرمانده انتظامی استان و امیر «کیان‌نژاد» فرمانده گروه ۲۲ توپخانه ارتش و ارشد نظامی ارتش در استان، با حضور در منزل شهید «علیرضا روشن» با خانواده این شهید دیدار و گفت‌وگو کردند.

عکس

سرهنگ ترکی در حاشیه این دیدار با اشاره به تقارن این مراسم با رویداد بزرگ دومین کنگره ۲۷۵۰ شهید استان چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و تجلیل از خانواده های مغظم آنان، بزرگ ترین وظیفه و افتخار برای مسئولان نظام است و کنگره شهدا استان فرصتی مغتنم برای ترویج بیش از پیش فرهنگ ایثار و مقاومت به شمار میرود.

وی با بیان اینکه اقتدار و امنیت امروز کشور مرهون خون پاک شهداست، افزوذ: خانواده های معظم شهدا با تقدیم عزیزان خود در راه دفاع از دین و میهن، استوانه های اصلی نظام اسلامی هستند و حضور ما در کنار این عزیزان،تجدید میثاق با آرمان های بلند شهدای گران قدر است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: دومین کنگره ۲۷۵۰ شهید استان متعلق به تک تک مردم و شهدای این خطه است و امیدواریم بتوانیم با خدمت رسانی صادقانه، دین خود را به شهدا و خانواده های صبورشان ادا کنیم.

در پایان این دیدار صمیمی، فرماندهان ارشد نظامی و انتظانی استان ضمن ادای احترام به مقام والای شهید «علیرضا روشن»، با اهدای لوح سپاس از صبر، استقامت و فداکاری خانواده این شهید سرافراز تجلیل کردند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار