آغاز رقابت ۲۷ تیم در مرحله شهرستانی رویداد ملی «میدان‌یار» در شاهرود

مرحله شهرستانی رویداد ملی «میدان‌یار» با حضور ۲۷ تیم منتخب و هم‌زمان با شب‌های اقتدار، در میدان آئینی امام خمینی (ره) شاهرود آغاز شد و شرکت‌کنندگان طی سه شب برای راهیابی به مرحله استانی با یکدیگر رقابت می‌کنند.
کد خبر: ۸۷۰۶۴۷
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۵ - ۰۸:۱۳ - 18October 2026

به گزارش دفاع‌پرس از سمنان، مرحله شهرستانی رویداد ملی «میدان‌یار» با حضور ۲۷ تیم منتخب مرحله مقدماتی در میدان آئینی امام خمینی (ره) این شهر آغاز به کار کرد. این رقابت‌ها به مدت سه شب ادامه دارد و تیم‌های برتر به مرحله استانی راه خواهند یافت.

سی

این رویداد در ادامه رقابت‌هایی برگزار می‌شود که از سطح محلات و میدان‌های شهری و روستایی آغاز شده و پس از مراحل شهرستانی و استانی، به مرحله ملی می‌رسد.

رویداد ملی «میدان‌یار» با هدف تقویت مهارت‌های مردمی، افزایش آمادگی عمومی، گسترش همبستگی اجتماعی و ارتقای توانمندی‌های شهروندان در حوزه‌های مختلف طراحی شده است.

شرکت‌کنندگان در این رقابت‌ها در چهار محور دانش و مهارت‌های نظامی، خودامدادی و دیگرامدادی، فعالیت‌های فرهنگی و هنری و روایت میدان به رقابت می‌پردازند.

در بخش فرهنگی و هنری، فعالیت‌هایی همچون رجزخوانی، پرچم‌گردانی، طراحی و اجرای پلاکارد، شعارنویسی و تولید دست‌سازه‌های فرهنگی پیش‌بینی شده است. همچنین در محور روایت میدان، شرکت‌کنندگان به تولید محتوای رسانه‌ای مرتبط با موضوع و روند برگزاری رویداد می‌پردازند.

رقابت‌های «میدان‌یار» در سه بخش خانوادگی، بانوان و آقایان برگزار می‌شود و عموم مردم بدون محدودیت سنی امکان شرکت در آن را دارند.

از دیگر اهداف این رویداد می‌توان به تقویت مشارکت مردمی، ایجاد شور و نشاط اجتماعی، برجسته‌سازی ظرفیت‌های محلی و نمایش انسجام و آمادگی عمومی در عرصه‌های مختلف اشاره کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار