یکی از لیدر‌های کودتای دی در ازنا پس از ۹ ماه متواری بودن دستگیر شد

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ازنا از دستگیری یکی از افراد مرتبط با کودتای دی ۱۴۰۴ این شهرستان، پس از ۹ ماه متواری بودن، با اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی نیرو‌های امنیتی خبر داد.
کد خبر: ۸۷۱۸۶۶
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۰ - 23October 2026
به گزارش  دفاع‌پرس  از لرستان، «اصغر کرم‌پور فیروزی» دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ازنا در گفت و گوی رسانه‌ای اظهار داشت: یکی از لیدر‌ها و گردانندگان اصلی کودتای دی ۱۴۰۴ شهرستان ازنا که به مدت ۹ ماه متواری بود، با رصد مستمر و اشراف اطلاعاتی پاسداران گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه و با همکاری جامعه اطلاعاتی شهرستان شناسایی شد.
 
پلیس
 
وی افزود: پس از انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی لازم، این فرد در جریان یک عملیات ضربتی دستگیر شد.
 
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ازنا با تأکید بر تداوم اقدامات اطلاعاتی و امنیتی در راستای حفظ آرامش و امنیت عمومی تصریح کرد: رصد و پایش تحرکات افراد مخل امنیت توسط جامعه اطلاعاتی شهرستان ادامه دارد و با مخلان امنیت مماشاتی نخواهد شد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار