حضور در راهپیمایی ۱۳ آبان تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب است

آیت الله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی‌فقیه در مازندران به مناسبت سیزدهم آبان روز مبارزه با استکبار جهانی و دعوت از عموم مردم شریف استان، به‌ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان عزیز جهت حضور در راهپیمایی پیامی صادر کرد.
کد خبر: ۸۷۴۸۰۵
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۵ - ۲۳:۲۸ - 03November 2026

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، آیت الله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی‌فقیه در مازندران به مناسبت سیزدهم آبان روز مبارزه با استکبار جهانی و دعوت از عموم مردم شریف استان، به‌ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان عزیز جهت حضور در راهپیمایی پیامی صادر کرد.

حضور در ۱۳ آبان تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب است

در این پیام آمده است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

سیزدهم آبان، روز تجلی بصیرت، ایمان و استکبارستیزی ملت بزرگ ایران، یادآور حماسه دانش‌آموزان انقلابی، سالروز شهادت پرافتخار نوجوان مؤمن و فداکار، شهید محمدحسین فهمیده، و سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به دست دانشجویان پیرو خط امام (ره) است.

این روز تاریخی، نماد ایستادگی ملت ایران در پاسداری از استقلال، عزت و آزادی و تجدید میثاق با آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی و شهدای والامقام است.

اینجانب ضمن گرامیداشت یوم‌الله سیزدهم آبان، از عموم مردم شریف، مؤمن و انقلابی استان مازندران، به‌ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان عزیز دعوت می‌کنم با حضوری پرشور و حماسی در راهپیمایی این روز بزرگ، بار دیگر وحدت، بصیرت و پایبندی خود را به آرمان‌های امام راحل (ره) و امام شهید (ره) و انقلاب اسلامی به نمایش بگذارند.

بی‌تردید، حضور باشکوه شما مردم بصیر، پیام‌آور عزت، اقتدار و استقلال ایران اسلامی و تجدید میثاق با رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله امام سید مجتبی خامنه‌ای (مدظله العالی) خواهد بود.

والسلام علیکم و رحمه‌الله و برکاته

محمدباقر محمدی لائینی 

نماینده ولی‌فقیه در استان مازندران و امام جمعه ساری

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار