فاطمه نصیری فرد که با انیمیشن "ابراهیم درآتش" در سومین جشنواره فیلم عمار شرکت کرده و مورد تقدیر داوران جشنواره قرار گرفته است در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری دفاع مقدس با پر اهمیت دانستن صنعت انیمیشن و لزوم توجه مسئولین فرهنگی به این صنعت اظهار داشت: مدت زمان انیمیشن "ابراهیم در آتش" یازده دقیقه بود و آن را برای صدا و سیمای قم تولید کردیم، به لحاظ اینکه این انیمیشن از کیفیت بسیار خوبی برخوردار بود صدا و سیمای مرکز قم تولید انیمیشن حضرت محمد(ص) و حضرت موسی را نیز به گروه ما واگذار کرد.
وی با بد توصیف کردن وضعیت تولید انیمیشن در دو سال گذشته و بیکار بودن اکثر گروههای تولید خاطرنشان کرد: متاسفانه هیچ ارگانی برای تولید انیمیشن بودجه نمی گذارد، این بی توجهی به سیستم پخش انیمیشن ما هم تسری پیدا کرده و آن را با مشکلات زیادی مواجه کرده است. ما در حال حاضر با یک سیستم پخش کاملا غیراستاندارد مواجه هستیم.
فاطمه نصیری فرد با انتقاد شدید از بی برنامگی سازمان صدا و سیما در پخش آثار تولید شده اذعان کرد: من زمانی که کتاب "تهیه کنندگی در انیمیشن " را خواندم به پیچیدگی و گستردگی این صنعت پی بردم. این کتاب نوشته زهرا دولت آبادی و کاترین ویندر است ترجمه این کتاب دانش و شناخت مرا از صنعت انیمیشن بالا برد.
فوق لیسانس انیمیشن از دانشگاه هنر و کارگردان فیلم کوتاه "بوم" با تاکید برعدم شناخت مسئولین از صنعت انیمیشن و انتقاد از کم توجهی های صورت گرفته در این حوزه تصریح کرد: یکی از کارهای ما تبدیل قصه حضرت سلیمان به یک فیلم داستانی نود دقیقه ای بود که ما برای آن قرار داد بستیم و بخشهایی از آن را هم تولید کردیم اما متاسفانه مساله تحریم باعث شد که طرف قرارداد به تعهدات خود عمل نکند.
کارگردان انیمیشن های "بادبادکهای آبی" و "جزیره مروارید" ضمن تقدیر و تشکر از برگزارکنندگان جشنواره عمارگفت: هر جشنواره ای که در کشور به وجود بیاید و به انیمیشن بهاء بدهد من را خوشحال می کند، لازم است که برگزار کنندگان جشنواره عمار توجه بیشتری به انیمیشن از خود نشان دهند و کمک کنند تا این صنعت سریعتر در این مملکت راه بیافتد.
وی با تشریح هنرانیمیشن به عنوان یک هنر خیال پرداز و فانتزی که همیشه فراتر از واقعیت عمل می کند گفت: انیمیشن ارتباط نزدیکی با فیلم زنده دارد اگر زمانی ما توانستیم در فیلم زنده با هالیوود رقابت کنیم به طور حتم می توانیم که در انیمیشن هم با آنها به رقابت برخیزیم، آنها در نرم افزار بسیار جلوتر از ما هستند و وجود تحریم ها هم حرکت ما را در کسب علم و دانش و فن آوری کند کرده است.