به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع پرس، رزمایش رژیم صهیونیستی در شرایطی روز گذشته کار خود را آغاز کرد که اخیرا برخی فرماندهان ارشد ارتش این رژیم ضمن ابراز نگرانی از ناکارآمدی سیستم دفاعی این کشور در برابر توان عملیاتی حزب الله از برخورد حتمی نظامیشان با حزب الله لبنان خبر دادند.
براساس آنچه که روز گذشته تلویزیون رژیم صهیونیستی عنوان کرده است؛ این رزمایش در چند مرحله برای رویارویی با حوادث امنیتی، افزایش توان دفاعی، واکنش سریع، عملیات جست وجو با اهداف آماده سازی جبهه داخلی فلسطین اشغالی در وضعیتهای اضطراری و فوق العاده در همه مناطق فلسطین اشغالی با تمرکز بر حوزه فرماندهی جبهه شمالی (مقابل مرزهای جنوبی لبنان) در حال برگزاری است.
سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی در این رابطه اعلام کرده است که این رزمایش در چارچوب برنامهها و تمرینهای نظامی سال 2016 با هدف حفاظت از توانمندیها و آمادگیهای نیروهای هوائی، دریائی و زمینی این رژیم برگزار میشود.
همچنین « ایال بن رئوفین» عضو حزب « المعسکر الصهیونی»گفته است که نبرد آینده در جبهه شمالی فلسطین اشغالی حتمی است و این نبرد بسیار سخت خواهد بود. وی که در زمان جنگ دوم علیه لبنان معاون فرمانده منطقه شمالی ارتش صهیونیستی بوده، هشدار داده است که «مواضع ارتش اسرائیل در جبهه شمالی با بسیاری از مشکلات مواجه است و باید به سرعت اصلاح و رفع شوند».
همچنین نشریه آمریکایی «ویکلیاستاندارد» نیز اخیر در گزارشی با اشاره به ارتقای توان موشکی حزب الله عنوان کرد که درگیری بعدی میان رژیم صهیونیستی و جنبش حزبالله مهیب و هولناک خواهد بود.
این نشریه همچنین با عنوان این مطلب که حزبالله در حال حاضر مجموعهای بیش از 130 هزار راکت، موشک و خمپاره دارد که به سوی اسرائیل نشانه گرفته شده است. میافزاید: این تعداد، از مجموع زرادخانههای تمامی کشورهای ناتو به جز آمریکا بیشتر است.
این نشریه در ادامه می نویسد: در میان زرادخانه حزبالله، 700 موشک با ظرفیت ترابری بالا و برد بالا و همچنین موشکهایی با نام «فاتح 110» و «اسکاد دی» وجود دارند که این تجهیزات قابلیت تخریب تمامی ساختمانهای «تلآویو» و «بیتالمقدس» و به بار آوردن ویرانیهایی در پایگاههای مهم نظامی رژیم صهیونیستی، کشتن هزاران شهرکنشین صهیونیستی و تعطیلی فرودگاهها و بنادر این رژیم و قطع شبکههای برق را دارا میباشند.
همچنین تعدای از افسران عالی رتبه ارتش رژیم صهیونیستی اخیرا در سخنانی که بیانگر عمق نگرانی آنها از برخورد احتمالی این رژیم با حزب االله بود در این رابطه اذعان کردند که توان حزب الله طی سالهای اخیر بسیار تقویت شده است.
البته برخی از این ابراز نگرانیها با ارتقای توان موشکی حزب الله و دستیابی مقاومت اسلامی به موشک های پیشرفته و نقطه زن ارتباط مستقیم دارد.
این افراد که در میان آنها فرمانده ارشد نظامی نیز دیده میشوند ضمن درخواست افزایش بودجه نظامی این رژیم در برابر تهدیدات پیشرو، نسبت به عدم کارآمدی سامانه پدافندی اسرائیل موسوم به گنبد "آهنین" هشدار دادند.
براین اساس «اسحاق غرشون» فرمانده جبهه داخلی رژیم صهیونیستی درباره توان رهگیری و شکار سامانه گنبد آهنین در برابر موشکهای حزب الله گفت: این سامانه توانایی دفاع در برابر موشکهای کوتاه بُرد و حمایت محدود را دارد. و هرگز قادر نخواهد بود با بیش از ۱۲۰ موشک مقابله کند.
حضور اثربخش و مقتدرانه بخشی از نیروهای حزب الله در سوریه و نقش آفرینی آنها در مقابله و مهار گروههای تکفیری و تجارب بدست آمده این نیروها در نبرد میدانی سوریه در حوزه دفاع زمینی هراس این رژیم را دو چندان کرده است.
رژیم صهیونیستی در سال 2006 میلادی پس از تجربه شکست در جنگ 33 روزه با دریافت عدم کارآیی سامانه دفاع موشکی دوربرد موسوم به «پیکان» بر روی سیستم پدافند کوتاه برد «گنبد آهنین» سرمایه گذاری کرد و در سال 2011 آنرا در سرزمین های اشغالی عملیاتی کرد. اما بررسی کارنامه این سامانه پدافندی در جنگ 9 روزه این رژیم با نیروهای مقاومت اسلامی فلسطسین نشان دهنده نفوذ پذیری آن در برابر راکت های شلیک شده داشته است.
بنابراین قطعا این سامانه در برابر توان موشکی حزب الله که به اذعان مقامات صهیونیستی قابلیت پرتاب 1200 موشک را به طور روزانه داشته، و همچنین از موشکهای بالستیک نقطه زن با ضریب خطای زیر 10 متر بهره می برد شانس چندانی نخواهد داشت.
وسعت کم سرزمین های اشغالی و نداشتن عمق استراتژیک ترس این رژیم را نسبت به موشکهای جدید حزب الله که از برد، سرجنگی قوی تر و شعاع تخریبی بیشتری برخوردار است بیشتر میکند.
بی تردید رژیم صهیونیستی با برگزاری اینگونه رزمایشها با ایجاد وضعیتهای بحرانی و شرایط اضطراری بدنبال بالا بردن توان نیروهای واکنش سریع و کاهش میزان تلفات و آسیب پذیری از نبرد احتمالی با حزب الله لبنان است.