به گزارش دفاع پرس و به نقل از روابط عمومی استانداری ایلام، محمدرضا مروارید در دیدار مدیر و کارکنان سازمان تبلیغات اسلامی استان اظهار کرد: یکی از مهمترین موضوعاتی که در مقوله فرهنگ باید به آن توجه ویژه و اساسی داشت، ضرورت بهرهمندی بیشتر از ظرفیت های تبلیغات اسلامی است.
وی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ و قاری قرآن درکشور خواستار تقویت و توسعه مراکز قرآنی در استان شد.
استاندار ایلام با اشاره به تردد زوار میلیونی در ایام اربعین در استان گفت: با توجه به اینکه شرایط اعزام زوار به مراسم حج مهیا نیست می توان از اعتبارات آن برای توسعه زیرساخت های اربعین در استان بهره گرفت.
وی ادامه داد: بهره گیری از آمادگی بنیاد برکت برای راه اندازی خانه های عالم در استان و توسعه برنامه های فرهنگی- قرآنی از دیگر ظرفیت های تبلیغات اسلامی است.
محمدرضا مروارید گفت: وجود نهادهای متعدد فرهنگی که به صورت موازی فعالیت می کنند میزان اثرگذاری برنامه های آنان را کاهش داده است.
وی گفت: یکی از مهمترین موضوعاتی که در مقوله فرهنگ باید به آن توجه ویژه و اساسی داشت ضرورت بهرهمندی بیشتر از ظرفیت های تبلیغات اسلامی است.
وی افزود: در صورتی که بتوان هماهنگی و وحدت رویه ای را در فعالیت های فرهنگی ایجاد کنیم میزان اثر گذاری برنامه های اجرا شده توسط این دستگاه ها نیز بیشتر خواهد شد.
مروارید با اشاره به کمبود منابع مالی در کشور تاکید کرد: حدود 80 درصد اعتبارها صرف حقوق و مسایل جاری کشور می شود و با بودجه های استانی نیز نمی توان مشکلات فرهنگی را بر طرف کرد حال آنکه برای استان هایی همچون ایلام باید بودجه فرهنگی مشخص در نظر گرفته شود تا به صورت ویژه در این حوزه فعالیت کرد.
استاندار ایلام با اشاره به حضور و استقرار روحانیون در روستاها و مناطق دورافتاده یادآور شد: این رویه کمرنگ شده و با توجه با میزان تاثیرگذاری حضور روحانیان در مقابله با نحله های انحرافی و بدعت هایی که برخی از افراد سودجو در میان عقاید مردم بویژه نسل جدید ایجاد می کنند و آشنا کردن مردم با اعتقادات دینی تعیین کننده است.
وی اضافه کرد: امروزه شاهد گسترش روزافزون آسیب های اجتماعی برای به انحراف کشاندن نسل جوان و نوجوان هستیم که باید از ظرفیت روحانیون با توجه به اعتماد مردم به آنان برای کاهش آثار مخرب این آسیب ها بهره گرفت.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان نیز در این دیدار با اشاره به فعالیت های اجرا شده توسط این نهاد انقلابی در حوزه های پژوهشی، فرهنگی و قرآنی خواستار توسعه زیرساخت های فرهنگی در استان شد.
حجت الاسلام محمد فتاحی افزود: سالانه پنج هزار نفر از علاقه مندان به کتاب وحی در کلاس های قرآن آموزی این سازمان در مناطق مختلف استان شرکت می کنند.
وی اضافه کرد: این تعداد قرآن آموز در قالب 165 موسسه قرآنی، خانه های قرآنی روستایی و شهری و جلسات دائمی زیر نظر 500 مربی مجرب با مفاهیم قرآنی آشنا می شوند.