کسی قادر به اجرای عدالت حضرت علی(ع) نیست

رئیس کل دادگستری گیلان حضرت علی(ع) را نماد واقعی عدالت دانست و افزود: کسی نتوانسته است آن عدالتی که حضرت علی اجرایی کرده بود، عملی کند.
کد خبر: ۸۹۰۶۱
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۳ - 26June 2016

کسی قادر به اجرای عدالت حضرت علی(ع) نیست

به گزارش گروه سایر رسانههای دفاع پرس، احمد سیاوشپور،رئیس کل دادگستری استان گیلان امروز، ۶ تیر در نشست شورای مدیریت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گیلان با گرامیداشت سالروز شهادت آیتالله دکتر بهشتی و ۷۲ نفر از یاران او در هفتم تیرماه سال ۱۳۶۰ و هفته قوه قضائیه این واقعه ناگوار را یادآور شهادت بهترین و پاکترین انسانها دانست و از مقام شامخ معمار دستگاه قضایی و اولین رئیس دیوان عالی کشور شهید آیتالله دکتر بهشتی تجلیل کرد.

رئیس شورای قضایی گیلان با بیان تسلیت سالروز شهادت مولای متقیان، تصریح کرد: امیرالمومنین(ع) را کسانی به شهادت رساندند که متحجرین جامعه آن روز بودند و امروز تکفیریها که از اسلام بجز خشونت نمیدانند ادامهدهنده راه آنان هستند.

وی حضرت علی(ع) را نماد واقعی عدالت دانست و افزود: کسی نتوانسته است آن عدالتی که حضرت علی اجرایی کرده بود، عملی کند.

این مقام ارشد قضایی با ابراز گلایهمندی از فراوانی جرائم در کشور، اظهار کرد: ما در جامعهای اسلامی و انقلابی و فرهنگی زندگی میکنیم ولی متاسفانه آمار جرایم و خشونتها رو به افزایش است.

سیاوشپور با اشاره اینکه عملکرد شهرداریها فقط در حوزه مدیریت عمرانی نیست، گفت: شهرداریها در مدیریت فرهنگی شهری و سایر موارد نیز باید وارد شوند.

وی با بیان اینکه در دنیا توسعه را همهجانبه میانگارند و تنها به توسعه اقتصادی پرداخته نمیشود، خاطرنشان کرد: آنها براساس فرهنگ خودشان به توسعه و آرامش جامعه پرداختند و ما نیز میتوانیم براساس فرهنگ و دین خود این آرامش و امنیت را برای همشهریان فراهم نماییم.

رئیس کل دادگستری گیلان در ادامه افزود: هزینهای که در جهت توسعه اخلاق، امنیت و آرامش انجام  میشود بسیار کمتر از هزینهای است که برای جرایم پرداخت میشود.

رئیس شورای قضایی گیلان با تاکید بر ضرورت آموزش درست، تصریح کرد: آموزش همگانی اهمیت بالایی دارد، اما باید متناسب با روح و روان و خواسته جوانان باشد.

وی یکی دیگر از راهکارهای کاهش جرم را بالا بردن هزینههای جرم از طریق اعمال قانون دانست و اظهار کرد: این امر به پیشگیری و بازدارندگی جرم کمک میکند.

این مقام ارشد قضایی آسیب شناسی مناطق شهری را از جمله راهکارهای پیشگیری از وقوع جرم عنوان نمود و گفت: باید مشکلات هر بخش و منطقهای  پیگیری شود تا به علت وقوع یک جرم خاص در آن منطقه دست یابیم.

سیاوشپور پیشگیری وضعی را بسیار مهم خواند و ابراز کرد: حضور پلیس باید به صورت فیزیکی و الکترونیکی باشد تا بتواند محیط را کنترل نماید.

رئیس کل دادگستری استان در پایان با بیان اینکه خلاء موجود در کشور عدم اعمال رهنمودهای اخلاقی است، گفت: هیچ طبیبی بهتر از استاد اخلاق نیست که عملش با حرفش یکی باشد و اگر عزم راسخی در این زمینه به کارگرفته شود بر همگان ثابت میشود که توان ایرانی میتواند بر همه چیز غلبه کند.
منبع:ایکنا

نظر شما
پربیننده ها