سیده فرانک موسوی، مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان در گفتگو با خبرنگار دفاع پرس گفت: ما برنامه راهبردی ارتقای جایگاه زنان و تحکیم بنیان خانواده را در برنامه ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی ویژه زنان را در استان تهیه کردیم که در این برنامه، تحلیلی بر برنامههای پنج ساله توسعه گذشته صورت گرفته است.
وی تصریح کرد: همچنین اصلیترین قابلیتهای توسعه در خوزستان، عمدهترین تنگناها و محدودیتها، و اصلیترین فرصتهایی که در حوزه زنان در استان میتوانیم استفاده کنیم با توجه به عمدهترین تهدیداتی که باید مدنظر داشته باشیم مورد توجه قرار گرفته؛ که اینها در شاخصهای کمّی و کیفی، تعیین اهداف، راهبردها و راهکارهای اجرایی و پیشنهادی هم مشخص شده است.
مدیرکل بانوان استانداری خوزستان، با تأکید بر اینکه آنچه که ما در استان باید به آن بپردازیم توسعه زنان در شاخصهای توسعه در حوزههای فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی است، اظهار کرد: در شاخصهای فرهنگی باید کار فرهنگی اتفاق بیافتد؛ بهطور مثال بحث اعتیاد زنان موضوعی است که باید استراتژی فرهنگی برای آن در نظر گرفته شود.
وی بیان داشت: چندین کمیته در زیرمجموعه اداره کل امور بانوان تشکیل دادیم؛ که خوراک فکری کارگروه زنان و خانواده را تامین میکند و در این کمیتهها تصمیمسازی، تصمیمگیری و سیاستگذاری در حوزه بانوان اتفاق میافتد؛ که این کمیتهها شامل زن و دفاع مقدس، زنان و اعتیاد، زن و اقتصاد مقاومتی، خانواده سالم، زنان سرپرست خانوار، بی سرپرست و بدسرپرست، حقوق کودک، ورزش و اوقات فراغت، سلامت و بهداشت، اشتغال و کارآفرینی زنان روستایی و عشایری هستند.
مدیرکل بانوان استانداری خوزستان یادآور شد: هر کدام از این کمیتهها موضوعات مرتبط با حوزه خود را بررسی میکنند و تصمیمهای گرفته شده جهت تصویب در کارگروه امور زنان ارجاع داده میشوند؛ که برگزاری کنگره ملی نقش زنان در دفاع مقدس از دستاوردهای کمیته زنان و دفاع مقدس است و طرحهایی که اجرا میکنیم همه از درون این کمیتهها بیرون میآید.
موسوی، در خصوص موزه زنان در دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: سپاه ولیعصر(عج) خوزستان متولی اجرای این پروژه است؛ که در حال انجام کارهای سختافزاری موزه هستند و زمان اتمام آن هنوز مشخص نیست.