به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، سردار "احمد اخوان" فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه در همایش خواهران پیشکسوت امداد و درمان دوران دفاع مقدس که صبح امروز برگزار شد، اظهار داشت: این جلسه به برکت خون شهدا جهت انتقال خدمات ارزندهی عرصهی بهداشت و درمان در 8 سال دفاع مقدس به نسل جدید تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه توانمندی نیروها در دوران جنگ تحمیلی در موفقیت ما در عملیاتها بسیار موثر بود، افزود: توانمندی خواهران در حوزهی سلامت در مقایسه با سایر جنگها در دنیا منحصر به فرد بوده است.
سردار اخوان با بیان اینکه زنان در بخش پشتیبانی سامانهی بهداشت و درمان دفاع مقدس نقش مهمی داشتند، تاکید کرد: امروز باید تمام فعالیتها و اقدامات جامعهی پزشکی زنان مستندسازی شده و به نسل جوان بهویژه دانشگاهها ارائه شود تا جوانان با اقدامات ویژهی زنان در دفاع مقدس آشنا شوند.
فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه عنوان داشت: تاکنون آنطور که باید به نقش جامعهی پزشکی زنان در جنگ پرداخته نشده و توانمندیهای این حوزه جهت استفاده مطرح نشده است.
وی با اشاره به تشکیل کارگروه خواهران جهت ثبت خاطرات و فعالیتهای جامعهی پزشکی زنان، افزود: این کارگروه از بخشهای مختلفی همچون مدیریت و فرماندهی، درمان، تحقیق، پژوهش، خواهران بهداری، دارو و تجهیزات پزشکی، منابع و فضای درماتنی، جنگ نوین، آموزش و امداد و عملیات تشکیل شده است.
سردار اخوان تصریح کرد: سازمانهای پیشکسوتان بسیج، سپاه، ارتش، وزارت بهداشت و درمان، جهاد و هلال احمر در جلسات کارگروهها شرکت کردهاند و همچنین واحد استانی نیز با مرکزیت جنوب کشور تیمهایی را در استانها تشکیل داده است.
وی تاکید کرد: الزامی وجود ندارد خاطراتی که بیان میشود از غنای خاصی برخوردار باشند، چون تیمهایی وجود دارند که به پردازش این خاطرات و تبدیل آن به کتاب میپردازند تا در اختیار نسل جدید قرار گیرد.
فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه در پایان گفت: در روز قیامت قطعا شهدا از ما درباره این زمانی که برای بیان و انتقال اقدامات و فعالیتهای انجام شده در دوران دفاع مقدس به نسل جوان در اختیار ما بوده است، خواهند پرسید، بنابراین توقع این است که نقش خواهران جامعه پزشکی با وجود اینکه پشت خط مقدم در بیمارستانهای صحرایی، اورژانس، بهداری و بیمارستانهای شهری حضور داشتند، بهخوبی تبیین شود.