رأی‌الیوم گزارش داد؛

چرایی تهدیدات رژیم صهیونیستی علیه لبنان

روزنامه رأی‌الیوم در گزارشی به بررسی علل دور جدید تهدیدات رژیم صهیونیستی علیه لبنان پرداخت.
کد خبر: ۹۶۸۸۹
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۲ - 21August 2016

چرایی تهدیدات رژیم صهیونیستی علیه لبنان

به گزارش گروه بینالملل دفاع پرس، روزنامه رأی الیوم در گزارش خود به قلم «زهیر اندراوس» نوشت: تهدیدهای اسرائیل درخصوص حمله جدید علیه حزبالله لبنان از زبان سران سیاسی و نظامی بلندپایه روی دو محور اساسی متمرکز است.

نخست اینکه اسرائیل میخواهد با این تهدیدات به مقاومت لبنان اعلام کند که ارتش اسرائیل ضربات بسیار سنگینی به ساختار زیربنایی لبنان وارد خواهد کرد و این کشور از ضربات یاد شده در امان نخواهد بود. هدف از این امر نیز تلاش برای تحریک کردن افکار عمومی لبنان علیه حزبالله است؛ بهویژه که رقبای سیاسی حزبالله در عرصه داخلی لبنان منتظر چنین تهدیداتی هستند تا آن را علیه سید حسن نصرالله دبیرکل حزبالله و سید مقاومت به خدمت بگیرند.

دومین محور، همان جبهه داخلی رژیم اسرائیل است. تصمیمگیران در تلآویو به خوبی میدانند که اسرائیلیها از شمال تا جنوب در سایه اطلاعات منتشر شده در رسانههای اسرائیل درخصوص افزایش زرادخانه نظامی حزبالله در رعب و وحشت به سر میبرند؛ چرا که موشکهای مقاومت قادرند تا جای جای فلسطین اشغالی ازجمله راکتور هستهای دیمونا را هدف قرار دهند.

به عبارت دیگر، سراسر فلسطین اشغالی در تیررس موشکهای حزبالله قرار دارد؛ که این وضعیت اسرائیل را دچار رعب و وحشت میکند.

از این منظر، تهدیدات سران رژیم اسرائیل برای دادن این اطمینان به اسرائیلیهاست که ارتش قادر به مقابله با حملات موشکی است؛ اما سران مسئول و ژنرالهای ارتش اسرائیل در مقابل اذعان میکنند که سامانههای پدافندی اسرائیل فقط از اماکن راهبردی و بنادر و فرودگاهها دفاع خواهند کرد؛ که این امر اسرائیلیهای عادی را بیدفاع خواهد گذاشت و آنها حمایتی از ارتش اسرائیل دریافت نخواهد کرد.

با وجود اذعان تلآویو به ناتوانی خود در دفاع از اسرائیلیها در صورت بروز جنگ جدید با حزبالله، تلآویو به تهدیدات خود علیه لبنان ادامه میدهد و درباره بروز جنگ سومی در صورت اشتباه حزبالله در محاسبات خود هشدار میدهد.

این هشدار از زبان یک افسر بلندپایه سازمان اطلاعات نظامی اسرائیل در جریان ارزیابی اوضاع امنیتی این رژیم در جمع رسانههای اسرائیلی در تلآویو مطرح شد.

این افسر که به خاطر حساسیت ارزیابیهای خود ترجیح داد، نامش منتشر نشود، تهدید کرد که ارتش اسرائیل مناطق غیرنظامی در لبنان را در صورت بروز جنگ هدف قرار خواهد داد.

به نوشته روزنامه صهیونیستی هاآرتص، این افسر بلندپایه که منابع امنیتی آگاه گفتند که او به احتمال زیاد ژنرال هرتسی هلیفی رئیس دستگاه اطلاعات نظامی اسرائیل است، گفت: خطر ناشی از توافق بین قدرتهای بزرگ و ایران درباره برنامه هستهای تهران به خود این توافق محدود نمیشود؛ بلکه این توافق، شکوفایی اقتصادی را برای ایران به همراه داشت و این امر، امکان افزایش کمکهای مالی به برخی سازمانها در منطقه و در صدر آنها حزبالله لبنان را به ایران اعطا کرد.

انتهای پیام/ 411

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار