رژيم صهيونيستي:جنگ با حزبالله لبنان به زودي آغاز ميشود
وزير زيرساختهاي رژيم صهيونيستي از آمادگي ارتش اسراييل براي آغاز جنگ مجدد با حزبالله لبنان خبر داد.
روزنامهي القدس العربي، بنيامين اليعازر وزير زيرساختهاي اسراييل و وزير امنيت سابق اين رژيم، در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: وضعيت بيثباتي در لبنان خود به خود به وضعيت اسراييل تاثير ميگذارد و تل آويو آمادهي هر گونه رويارويي است.
وي هم چنين گفت: بر اساس ارزيابيهاي انجام شده، جنگ در جبههي شمالي اسراييل و لبنان بزودي از سر گرفته ميشود که البته اين جنگ بر اساس اهداف انتقام جويانه از لبنان انجام نميگيرد، بلکه به دليل چند قطبي شدن سياست در لبنان و تلاش حزبالله براي تسلط و به دست گرفتن قدرت در اين کشور است.
اليعازر هم چنين با انتقاد شديد از بشار اسد رييس جمهور سوريه گفت: اسد به دنبال راهکارهاي غير واقعي با هدف برقراري صلح است.
وي تاکيد کرد: اگر پيشنهاد دولت سوريه براي برقراري صلح با اسراييل از سوي حافظ اسد انجام ميگرفت، تلآويو هيچ ترديد و شکي در پذيرفتن آن به خود راه نميداد. اسد هنوز هم در اتاق خواب خود تصويري از سيد حسن نصرالله و محمود احمدي نژاد گذاشته است و تلاش ميکند که به سلاحهاي غيرقانوني دست يابد و هم چنان کمکهاي خود را به گروههاي فلسطيني که مقر آنها در دمشق است ادامه ميدهد.
اليعازر تصريح کرد: ما هيچ شکي در گفتوگو با سيد حسن نصرالله يا خالد مشعل رييس دايرهي سياسي حماس و ديگر مقامات مسوول فلسطيني نداريم، مشروط بر آنکه اين افراد مشروعيت اسراييل را به رسميت بشناسند.
وي هم چنين دربارهي موضوع تبادل اسيران فلسطيني گفت: تل آويو اکثر بندهاي طرح مصر را در اين زمينه پذيرفته است و به اعتقاد ما حماس درصدد به شکست رساندن اين طرح است.
اين در حالي است که روزنامه اورشليم پست به نقل از يک فرماندهي بلندپايهي اسراييلي از احتمال حمله پيش بيني نشدهي سوريه به مرزهاي اسراييلي خبر داد.
اين فرماندهي اسراييلي تصريح کرد: سوريه پس از جنگ لبنان سرمايههاي مادي گستردهيي را براي گسترش فناوريهاي تسليحاتي خود اختصاص داده است و در حال حاضر گروههاي کماندويي دمشق و سکوهاي موشکي دوربرد و کوتاه برد اين کشور در مرزهايي با اسراييل در حالت آماده باش کامل است.
وي مدعي شد: سوريه در حال حاضر حملاتي را به برخي از روستاهاي مرزي انجام ميدهد و درصدد بالا بردن آمادگي نيروهاي ويژهي خود در اين نوع روياروييها است.
منبع: moqavemat.ir
