انتقاد دفتر فرماندهي كل قوا از نحوه انعكاس نقش ارتش در مستند دفاع مقدس

کد خبر: ۱۲۰۴۳۴
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۸۷ - ۱۵:۱۷ - 09November 2008
به گزارش ساجد به نقل از خبرگزاري فارس، وي اين اقدام را نوعي سماجت بي‌منطق صدا و سيما علي رغم اعتراض ارتش عنوان كرد و گفت: تيم كارشناسي ارتش با بررسي تخصصي مستند صدا و سيما، نكات ناديده گرفته شده و غير دقيق آنرا استخراج كرده است.
معاون روابط عمومي ارتش گفت: در هنگام تهيه اين مستند تمامي منابع و آرشيو موجود در ارتش را در اختيار سازندگان اين مستند قرار داديم اما متاسفانه از مقدار كمي از اين اسناد استفاده شد.
اين مقام فرهنگي ارتش گفت: اينكه با وجود اعتراضات ارتش، از دست اندركاران مستند دفاع مقدس تقدير مي‌شود جاي تعجب دارد.
واحدي خاطرنشان كرد: در هنگام جنگ به دليل آموزش‌هاي كلاسيكي كه به نيروهاي ارتش داده شده بود، از تصويربرداري و آرشيو اسناد و عملكرد نيروها جلوگيري مي‌شد و ما ياد گرفته بوديم كه تنها كار خود را انجام دهيم ولي اين دليل نمي‌شود كه در بيان مطالب فيلم‌ها، از عملكرد موفق ارتش جمهوري اسلامي در ايام دفاع مقدس مطلبي گفته نشود.
وي با اشاره به عمليات‌هاي موفق ارتش از جمله عمليات حمله به اچ -3،‌ كمان 99 و هفت آذر اظهار داشت: متاسفانه از عمليات مهمي مانند هفت آذر كه در آن نيروي دريايي عراق از هم پاشيده شد، در اين مستند تنها 30 ثانيه تصوير پخش شده است.
معاون فرهنگي كل ارتش تصريح كرد: ما در اين زمينه‌ها تنها به انتقاد پرداختيم و نمي‌خواهيم وارد اشكالات مفهومي اين مستند شويم. صدا و سيما در اين مستند به حق ارتش اجحاف كرده است اما ما به دنبال سهم خواهي نبوده و نيستيم.
واحدي تصريح كرد: اگر عملكرد هوانيروز، ‌پدافند هوايي، نيروي دريايي و توپخانه ارتش نبود خيلي از عمليات‌هاي انجام شده در ايام دفاع مقدس به نتيجه دلخواه نمي‌رسيد.
وي اظهار داشت: اين موضوعات نه تنها سوال ارتش بلكه سوال همه مردم است كه گاهي در كوچه و خيابان از ما در مورد نقش ارتش در جنگ تحميلي سوال مي‌كنند.
معاون روابط عمومي ارتش درباره برنامه‌هاي مد نظر ارتش براي معرفي عملكرد اين نيرو نيز خاطرنشان كرد: ما در حد مقدورات خود عمل مي‌كنيم ولي مطمئنا تاثيراتي كه رسانه ملي بر افكار عمومي مي‌گذارد خيلي بيشتر از عملكرد ما خواهد بود.
واحدي تاكيد كرد: ما در انتشار مطالب خود كه در قالب كتاب و لوح‌هاي فشرده چند رسانه‌اي خواهد بود، يكجانبه عمل نكرده و افكار عمومي را به داوري در اين قضيه دعوت مي‌كنيم.
مسئول فرهنگي كل ارتش همچنين در خصوص دومين همايش انديشه و قلم ارتش كه روز سه‌شنبه برگزار خواهد شد، اظهار داشت: در اين همايش از نفرات برگزيده در 9 حوزه دفاعي، تاريخي، نظامي، شعر و ادبيات، اجتماعي، كاربردي، ‌ديني، ترجمه و داستان از ميان 469 عنوان كتاب تجليل به عمل خواهد آمد.
وي افزود: امسال براي اولين بار مجموعه تقويم تاريخ دفاع مقدس توسط ارتش جمهوري اسلامي نوشته خواهد شد كه اين امر در گذشته از سوي مركز اسناد انقلاب اسلامي پيگيري مي‌شد كه تاكنون 10 جلد از اين مجموعه توسط مجموعه اسناد به چاپ رسيده است و امسال جلد يازدهم آن كه اولين جلد مستقل توسط ارتش است، عرضه خواهد شد.
وي گفت: همچنين در اين همايش از ناشر برتر غير ارتشي كه بيشترين نوشته‌ها را در رابطه با ارتش داشته باشد و نيز نويسنده پرتلاش ارتش كه در حدود 8 هزار و 335 صفحه كتاب نوشته است، ‌تقدير خواهد شد.
معاون روابط عمومي كل ارتش، وجه تمايز اولين و دومين همايش انديشه و قلم را نگاه كارشناسانه و علمي به حوزه داوري و افزايش كتاب‌هاي حاضر در اين همايش از 324 جلد به 469 جلد و نيز موفقيت در حوزه داوري و اطلاع‌رساني عنوان كرد.
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار