سرکرده منافقين در"ايسلند" چه مي کند؟

کد خبر: ۱۲۶۹۸۴
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۷:۵۵ - 03February 2011

برخي منابع آگاه از سفر مخفيانه رهبر گروهک تروريستي منافقين به همراه 32 تن از همراهانش به کشورايسلند خبر مي دهند.
 اين در حالي است که اين کشور با ناديده گرفتن مقررات ويزا و پناهندگي مصوب سازمان ملل به رهبر يک گروهک تروريستي اجازه اقامت در اين کشور را داده است.
بنا بر برخي از اخبار مسعود رجوي و مريم رجوي مبتلا به سرطان پيشرفته و درحال مرگ هستند و به همين خاطر براي آنها دوقبر درقرارگاه "ارسوزا" در پاريس حفر نموده اند .
گفتني است مسعود رجوي مدتي است به علت پيشرفته شدن بيماري سرطان  جهت معالجه از کشور اردن وارد جزيره ايسلند درقطب شمال گرديده است.
حضور سرکرده منافقين در ايسلند مورد اعتراض شديد برخي رها شدگان ازچنگال اين گروهک قرار گرفته و حتي نامه نگاريهايي در اعتراض به اين موضوع با مسئولين کشور ايسلند صورت داده اند.
لازم به ذکر است  درگفت و گوهاي پشت پرده بين عراق وامريکا ودولت اردن درمورد چگونگي جمع شدن قرارگاه اشرف وابسته به منافقين  قرار است گروهي از اين افراد به کشوريمن انتقال يابند تا از آنها بعنوان مزدور جنگي عليه شورشيان حوثي استفاده گردد.

 

 

منبع: نداي انقلاب

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین