پس از 22 سال، پيكر سردار شهيد «حسن بهمني» در خاك وطن آرميد

کد خبر: ۱۲۸۴۷۶
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۰ - ۱۰:۲۸ - 13October 2011

به گزارش سايت ساجد به نقل از ايسنا، به امامت آيت‌الله شفيعي، نماينده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبري، نماز بر پيكر شهيد بهمني اقامه شد و پس از آن پيكر پاك اين شهيد از حسينيه ثارالله تا گلزار شهداي اهواز بر دستان اهوازي‌ها تشييع شد.

در اين مراسم جمعي از مسؤولان و فرماندهان نظامي و انتظامي حضور داشتند.

پيكر شهيد بهمني پس از تشييع بر دستان مردم شهيدپرور اهواز، در گلزار شهدا و در جوار دو همرزم خود، شهيدان علي هاشمي و مهدي نريمي آرام گرفت.

ابراهيم بهمني، برادر شهيد حسن بهمني در حاشيه تشييع پيكر شهيد به خبرنگار ايسناي خوزستان گفت: شجاعت و ايمان، از مهمترين خصوصيات "حسن" بود. اوايل جنگ در جبهه‌ با هم همرزم بوديم و با وجود اين‌كه سن او از من كمتر بود، ولي با شجاعتي مثال‌زدني در صحنه‌هاي نبرد حضور مي‌يافت.



وي افزود: حسن هميشه نمازش را به‌موقع مي‌خواند و ايمان او براي خيلي‌ها الگو بود. 22 سال از برادرم خبر نداشتيم و خوشحاليم كه پيكرش پس از سال‌ها دوباره به وطن بازگشته است.

به گزارش خبرنگار ايسناي خوزستان، شهيد حسن بهمني اول شهريورماه سال 1341 در روستاي "كل ‌محمدحسين" از توابع شهرستان رامهرمز متولد شد. او در خانواده‌اي مذهبي رشد كرد. پدرش كشاورز و مادرش حكيم محلي روستا بود.

در هفت سالگي به دبستان صدر رفت و پس از پايان دوره دبستان، به رامهرمز رفت تا دوره راهنمايي را در آن‌جا بگذراند. پس از پايان دوره راهنمايي، جنگ آغاز شده بود.
 


شهيد حسن بهمني در دوران كودكي داراي روحيه كمك به ديگران بود و به نقل از "زاهد ولي‌زاده"، دوست دوران نوجواني شهيد، وي در آن زمان براي تردد دانش‌آموزان از روي رودخانه، به تنهايي يك پل چوبي بر روي رودخانه ايجاد كرد.

سال اول دبيرستان را در مدرسه امام جعفر صادق (ع) رامهرمز گذراند و پس از آن به دليل آغاز جنگ، به اهواز آمد و سال دوم را در دبيرستان ابوذر محله حصيرآباد گذراند.

شهيد بهمني در دوران جواني در راهپيمايي‌هايي كه بر عليه رژيم پهلوي در رامهرمز برگزار مي‌شد حضوري فعال داشت. پس از پيروزي انقلاب اسلامي، به عضويت انجمن اسلامي روستا درآمد و از طريق تشكيل انجمن اسلامي به رفع مشكلات روستائيان پرداخت.

شهيد بهمني با هدف رفع فقر فرهنگي، يك كتابخانه عمومي در روستا تاسيس كرد.
 


در زمان جنگ، ابراهيم، برادر بزرگ حسن، افسر توپخانه لشكر 92 زرهي در اهواز بود و با آغاز جنگ، حسن به كمك برادرش رفت و به عنوان نيروي مردمي مشغول به خدمت شد. پس از آن در سال 1359 به سپاه شهرستان رامهرمز پيوست. حسن داراي روحيه شهادت‌طلبي بود و در عمليات‌هاي مختلفي شركت مي‌كرد. وي در عمليات ثامن‌الائمه حضور داشت. در عمليات طريق‌القدس (آزادسازي بستان) هم مجروح شد و پس از اعزام به بيمارستان راه‌آهن تهران و درمان در آن‌جا، دوباره به جبهه بازگشت.

شهيد حسن بهمني دوره‌هاي تخصصي مخابرات را به صورت عمومي و كلاسيك گذرانده بود. وي مجري سياست‌ها و طرح‌هاي ارتباطي شهيد "مهدي نريمي" بود و به ارتباط چندلايه و امن مورد نياز فرماندهان اقدام مي‌كرد. وي بر پايداري شبكه‌هاي ارتباطي تاكيد بسيار داشت و در اين زمينه هم بسيار تلاش مي‌كرد.

شهيد بهمني با هدف فريب دشمن، شبكه‌هاي مخابراتي "فريب" را راه‌اندازي مي‌كرد و به نوعي بر عليه دشمن تهاجم الكترونيكي مي‌كرد. به دليل كمبود بي‌سيم در كشور، شهيد بهمني بي‌سيم‌هاي دشمن را به غنيمت مي‌گرفت و با ايجاد تغييراتي امنيتي در آن‌ها، بي‌سيم‌ها را در اختيار نيروهاي خودي قرار مي‌داد.

پيكر شهيد حسن بهمني 22 سال دور از وطن بود و پس از اطمينان از اين‌كه وي در زندان‌هاي عراق حضور ندارد، تفحص در محل مفقوديت اين شهيد آغاز شد و بقاياي پيكر وي در محل شهادتش كشف شد. انجام آزمايش‌هاي ژنتيكي براي اطمينان از هويت شهيد بهمني بيش از يك‌سال طول كشيد و در اين زمينه اطمينان حاصل شد.
 

 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار