مستندهای شهید آوینی در دفاع مقدس به نمایشگاه کتاب تهران رسید

۵ مجموعه از مستندهای شهید مرتضی آوینی از سوی انتشارات روایت فتح به نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران رسید.
کد خبر: ۱۷۹۲۹
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۷ - 03May 2014

مستندهای شهید آوینی در دفاع مقدس به نمایشگاه کتاب تهران رسید

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس به نقل از بسیج، در بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران انتشارات روایت فتح امسال برای نخستین بار در نمایشگاه کتاب تهران به انتشار 5 مجموعه از مستندهای شهید مرتضی آوینی پرداخت که از سال گذشته مخاطبان بسیاری منتظر این مجموعه بودند.

این 5 مجموعه در یک پک چوبی و معمولی که همه آنها کارهای دفاع مقدسی شهید مرتضی آوینی بوده که از صدا و سیما به عنوان روایت فتح پخش میشده، است که از فروش قابل توجهی در بخش رسانهای مؤسسه انتشاراتی روایت فتح برخوردار بوده است.

از دیگر محصولات رسانهای پرفروش مؤسسه انتشارات روایت فتح میتوان به مصاحبه خانم ابوطالبی با همسران شهید اشاره کرد که همه این مصاحبهها در قالب یک پک که شامل دو دیویدی است، تولید شده و به بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب رسیده است.

از مصاحبههای این محصول رسانهای میتوان به مصاحبه خانم ابوطالبی با همسران شهدا نظیر شهید آبشناسان، تندگویان، غفاری، عبادیان، کاوه، اصغریخواه، تجلایی، مدق،یاسینی و آبنیکی اشاره کرد.

گفتنی است بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از 10 لغایت 20 اردیبهشت سال جاری در مصلای امام خمینی(ره) در حال برپایی است.

نظر شما
پربیننده ها