حجت‌الاسلام تویسرکانی در گفت‌وگو با دفاع مقدس:

موشک‌های ایرانی پاسخی به گزینه‌های روی میز امریکا خواهد بود

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج گفت: همانطور که امریکایی‌ها از گزینه‌های روی میز صحبت و ما را به حمله نظامی تهدید می‌کنند، ما نیز باید از توان نظامی و به خصوص موشکی ایران صحبت کنیم و نباید در این زمینه سکوت کنیم.
کد خبر: ۲۰۵۳۶
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۲ - 31May 2014

موشک‌های ایرانی پاسخی به گزینه‌های روی میز امریکا خواهد بود

حجتالاسلام والمسلمین «محمدرضا تویسرکانی» مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین در گفتوگو با خبرگزاری دفاع مقدس در خصوص سخنان اخیر اوباما مبنی بر تاکید دوباره بر گزینههای روی میز اظهار کرد: مشکل واقعی و اساسی استکبار، جمهوری اسلامی ایران است.

وی افزود: انقلاب اسلامی مهمترین تهدید برای استکبار جهانی است و دشمنان برای کنترل اینگونه تهدیدات گزینههای متعددی را ترسیم میکنند تا به اهداف خود برسند.

حجتالاسلام تویسرکانی ادامه داد: نکته جالب توجه این است که خود امریکاییها به صورت آشکار به این موضوع اذعان دارند، اما متاسفانه در داخل کشور عدهای سعی دارند این سخن آمریکاییها را کتمان کنند.

وی تصریح کرد: همانطور که امریکاییها از گزینههای روی میز صحبت و ما را به حمله نظامی تهدید میکنند، ما نیز باید از توان نظامی و به خصوص موشکی ایران صحبت کنیم و نباید در این زمینه سکوت کنیم، چراکه این اقدام باعث پشیمانی استکبار جهانی خواهد شد.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار