دفاع پرس گزارش می‌دهد؛

«انقلاب اسلامی ایران»؛ انقلابی برای تمام مستضعفان جهان

«انقلاب اسلامی» با پرچمداری ملت ایران و دعا و پشتیبانی معنوی مستضعفان جهان در بهمن‌ماه 1357 (فوریه 1979) به پیروزی رسید. این انقلاب به ملت‌های در بند اشغالگری و استبداد انگیزه‌ای تمام نشدنی برای مبارزه داده است؛ همانطور که اثرات آن را در جای‌ جای جهان می‌توان یافت.
کد خبر: ۲۲۴۴۸۷
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۶ - 01February 2017

به گزارش خبرنگار بین‌الملل دفاع پرس، فجر انقلاب اسلامی وارد سی‌و‌هشتمین سال عمر خود شد. انقلابی که نه صرفا متعلق به ملت ایران، بلکه از آنِ تمام مستضعفان جهان بوده و هست. هدف از این انقلاب نه فقط رهایی ملت ایران بلکه دادن الگو به تمام ملت‌‌های دربند قدرت‌‌های بزرگ جهت رهایی آنان به خصوص مسلمانان جهان است.

شاید برخی اهمیت انقلاب اسلامی را صرفا متعلق به قضیه فلسطین و منطقه بدانند؛ اما باید گفت این انقلاب مرزهای جغرافیایی و منطقه‌ای را درنوردیده و امروز نام و نشان آن را در بالکان، شبه قاره هند، جنوب شرق آسیا، آمریکای لاتین و حتی ایالات متحده آمریکا می‌توان مشاهده کرد. حرکت‌‌های بیداری اسلامی در نخستین گام‌های خود برای پیروزی از این انقلاب الگو گرفتند؛ اگرچه متأسفانه در مواردی برخی رهبران این جنبش‌ها با نادیده گرفتن این موضوع و فراموش کردن اهدافی همچون مبارزه با رژیم جعلی اسرائیل، به دنبال نبرد با بزرگترین متحد عربی جمهوری اسلامی ایران یعنی دولت سوریه رفتند و از این موضوع، حتی به قیمت شهید و کشته و زخمی شدن ده‌ها هزار شهروند سوری نیز ابا نکردند.

امروز انقلاب اسلامی به برکت داشتن فرزندان وفاداری همچون «حزب الله لبنان» صدای مقاومت و استکبارستیزی خود را با تمام قدرت به گوش مردم جهان می‌رساند. سال‌ها تحریم گستاخانه ملت ایران توسط دولت خبیث آمریکا و مقامات جنایت‌کارش، جنگ خانمان‌سوز رژیم صدامی دست‌پرورده استکبار علیه ملت ایران، اشغال کشورهای هم‌مرز ایران به بهانه مبارزه با تروریسم توسط ائتلاف ناتو، حمایت همه‌جانبه از تروریست‌های دشمن جمهوری اسلامی و محور مقاومت در سوریه، تجهیز اسرائیل به هواپیماهای بلندبرد در راستای توهمات این رژیم جهت حمله به ایران، ترور دانشمندان هسته‌ای، فریب عده‌ای نادان و خودفروخته برای ریختن به خیابان‌های پایتخت جمهوری اسلامی و هتک حرمت به مقدسات در 1388، تجهیز نیروهای عناصر تکفیری وابسته به گروهک داعش برای عملیات تروریستی در تهران و دیگر شهرهای ایران، تلقین اندیشه وهم‌آمیز «خطرناک بودن برنامه هسته‌ای» ایران به افکار عمومی جهان از طریق شانتاژ بنگاه‌های خبرپراکنی جیره خور دلالان صهیونیست، تلاش برای فروپاشی جامعه ایران از درون به‌وسیله مواد غذایی تراریخته و فیلم‌ها و شبکه‌های ناهنجار ماهواره‌ای و اینترنتی تنها گوشه‌ای از جنایات مدعیان حقوق بی‌بشر علیه ملت مقاوم ایران، آن‌هم به دلیل جایگاه و موقعیت این کشور در بین نیروهای انقلابی و آزاده جهان، است.

تهدیدهای فزاینده دشمنان انقلاب اسلامی، که پس از پیروزی انقلاب اقدام به ایجاد شبکه جهانی «القاعده» جهت تخریب وجهه اسلام و دور کردن ملت‌‎های جهان از اندیشه‌های اسلامی و انقلابی کردند، محدود به ایران نیست و آنان از طریق عناصر خودفروخته مخصوصا حلقه عمال رژیم اشغالگر وهابیت و سرسپردگان بین‌المللی دستگاه پلید غاصب حرمین شریفین اقدام به آزار هواداران انقلاب اسلامی در سراسر جهان می‌کنند. این اتفاقات در حالی روی می‌دهد که آزار و آسیب مسلمانان جهان تنها محدود به دولت آمریکا و متحدانش نیست و دولت هندوستان، به عنوان یکی از متحدان نزدیک رژیم صهیونیستی، بارها اقدام به حمله به مراسم عزاداری عاشورای شیعیان کشمیر کرده و غیر از ترور و کشتار رهبران مورد حمایت هر دو گروه شیعه و سنی در کشمیر، سال‌هاست از پذیرش حق مردم این منطقه در تعیین سرنوشت‌شان، به دلیل اهداف زورگویانه و طمع‌کارانه خود در شمال شبه قاره هند، خودداری می‌کند. نکته جالب توجه در مورد مردم انقلاب کشمیر، که به حمایت از ایران و حزب الله و خط مقاومت شهره هستند، این است که افسرانی که آنان را سرکوب می‌کنند همگی توسط نیروهای ویژه ارتش اسرائیل و یگان‌های امنیتی این رژیم جعلی آموزش دیده‌اند.

در شمال آفریقا ملت مصر علیه حسنی مبارک قیام کرد؛ اما اخوان المسلمین با چشم‌پوشی از آرمان‌های این ملت که متأثر از انقلاب اسلامی ایران بود، اقدام به ارسال جوانان مصری برای پیوستن به مسلمان‌نماهای تکفیری مورد حمایت دولت سکولار ترکیه جهت کشتار مسلمانان در سوریه کرد. این جماعت توصیه اساتید و محققان ایرانی پیرامون توجه به دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران را نادیده گرفت و عاقبت طی کودتای عبدالفتاح سیسی تمام قدرت را از دست داد و رهبرانش دستگیر و زندانی شدند. انقلاب لیبی پس از مداخله غرب، از مسیر اصلی منحرف شد. تونس به جولانگاه تروریست‌ها تبدیل شد؛ اما فشار دولت جدید و دستگاه‌های امنیتی باعث شد که توان تکفیری‌ها در این کشور تا حد زیادی کاهش یابد.

رژیم وهابیت سعودی که سرزمین حجاز و بخش‌هایی از مناطق حاشیه جنوب خلیج فارس را تحت اشغال خود دارد، از گرایشات انقلابی مردم بحرین به سمت جمهوری اسلامی ایران و حزب الله لبنان، که دو نماد عملی انقلاب اسلامی و ولایت فقیه در روزگار ما هستند، به شدت می‌ترسید. به همین دلیل دست به چند اقدام گسترده علیه ملت مقاوم بحرین زد. اولین و مهم‌ترین اقدام حمله نظامی به خاک این کشور، البته در پوشش نیروهای موسوم به «سپر جزیره»، بود. نیروهای این ائتلاف که در ظاهر مأمور به حفظ نیروهای کشورهای عضو شورای به اصطلاح همکاری خلیج فارس هستند، ضمن حمله به مراکز دینی و مذهبی مردم بحرین در منامه و دیگر نقاط این جزیره کوچک، اقدام به حمله به هتک حرمت‌ها و تعرض به نوامیس مردم کردند که پس از تهدید سخت آیت‌الله شیخ عیسی قاسم از تکرار این حماقت صرف نظر کردند. با این وجود، حضور نیروهای اشغالگر در این کشور همچنان ادامه دارد. این در حالی است که عوامل وابسته به دولت جعلی اسرائیل نیز در همین برهه زمانی وارد بحرین شده و اقدام به جشن‌های عیش و عشرت با حضور مزدوران رژیم آل خلیفه کردند.

اگرچه دولت سوریه به دلیل نزدیکی به ایران و حمایت از مقاومت اسلامی در لبنان و سوریه، مورد تهدید عمده کشورهای عربی و غربی و رژیم جعلی اسرائیل قرار گرفت؛ اما حضور هزاران رزمنده حامی مقاومت با درخواست رسمی دولت سوریه، چیزی بود که تبدیلی به کابوس حامیان تروریست‌های خارجی شد. نیروهای لشکر فاطمیون افغانستان و تیپ زینبیون پاکستان علاوه بر رزم قهرمانانه در کنار ارتش سوریه و حزب الله لبنان، نشان دادند که هویت انقلابی که مبارزان بزرگ این دو کشور نظیر شهید «سید عارف حسینی» آن را مرهون جهاد و ایستادگی الهی امام خمینی(ره) می دانستند، در وجود این ملت‌ها وجود دارد.

اگرچه در اروپا گرایشاتی به دیدگاه امام خمینی(ره) و مذهب اهل بیت(ع) از سوی اندیشمندان و افراد محقق وجود دارد اما رسیدگی به وضعیت مسلمانان و دوستداران خط انقلاب اسلامی به ویژه در بوسنی‌وهرزگوین به عنوان تنها کشور اروپایی دارای جمعیت قابل توجهی از مسلمانان بومی هنوز آنگونه که انتظار می‌رود، نیست و این موضوع تلاش بیشتر مسئولان را برای حمایت از متحدان قدیمی انقلاب اسلامی در اروپا، که متأسفانه امروز قدری با ارزش‌های گذشته فاصله گرفته‌اند، می‌طلبد.

در آسیای شرقی و جنوب شرقی گرایش به سمت اندیشه‌های امام خمینی(ره) بسیار زیاد شده است به گونه‌ای که شاهد افزایش جمعیت شیعیان در چین، تایلند، مالزی و اندونزی هستیم. اگرچه در مواردی اقدامات برخی از دولت‌های این منطقه نظیر اقدام سؤال برانگیز دولت مالزی در منع تبلیغ مذهب تشیع باعث خشم هواداران انقلاب اسلامی شد؛ اما این نوع واکنش‌های غیرمسئولانه نیز نتوانست جلوی صدور اندیشه‌های امام خمینی(ره) و بزرگان انقلاب اسلامی به مردم جنوب شرق آسیا را بگیرد.

با این حال آمریکای لاتین و آفریقا به دلیل وجود جمع قابل توجهی از شیعیان لبنانی حامی انقلاب اسلامی ایران در کشورهای این دو منطقه، شاهد گسترش روزافزون پیروان مکتب امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی هستند و روز به روز بر حجم و کیفیت فعالیت‌های آنان در کشورهایی نظیر اکوادور، ونزوئلا، بولیوی، برزیل و آرژانتین در آمریکای جنوبی و ساحل عاج، سیرالئون و به خصوص نیجریه در آفریقا افزوده می‌شود به گونه‌ای که بسیاری از مبلغان خط فکری انقلاب اسلامی ایران در این کشورها، خود اهل این کشورها هستند که می‌توان به مبارز مجاهد «آیت الله شیخ ابراهیم زکزاکی» اشاره کرد. در پی همین نفوذ اندیشه‌های انقلابی بود که ارتش نیجریه در راستای مقابله با گسترش روزافزون فعالیت شیعیان انقلابی نیجریه، اقدام به سرکوب گسترده آنان و ترور و شهادت صدها نفر از مردان و زنان و کودکان آنان در شهر زاریا در شمال این کشور کرد.

اگرچه تهدیدات فرامرزی بسیاری متوجه انقلاب اسلامی است، اما تجربه نشان داده در صورت وجود وحدت کلمه و التزام به آرمان‌ها و مبانی عقیدتی و جهانی انقلاب اسلامی، هیچ طوفان و گردابی توان مقابله با کشتی مسلمانان انقلابی جهان به سکانداری حضرت ولی عصر(عج) و نائب حقش امام سید علی خامنه‌ای را نخواهد داشت.

انتهای پیام/421  

نظر شما
پربیننده ها