به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از کرمانشاه، «اسماعیل پرویزی فر» معاون زارعت جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه توسعه کشاورزی به عنوان یک فعالیت علمی به صورت تخصصی بر عهده مهندسان این عرصه است، اظهار داشت: تولید محصولات با کیفیت باید سرلوحه برنامههای تولیدکنندگان گنجانده شود، چراکه سرمایهگذاری برای تولید محصولات سالم و ارگانیک رو به افزایش است.
اسماعیل پرویزی فر با اشاره به اینکه در ده سال گذشته کل استان با کمبود آب مواجه شده است، بطوری که در اکثر نقاط استان دیگر رودخانه دائمی یافت نمی شود، تاکید کرد: توسعه کشت محصولات کشاورزی با نیاز آبی کم در شهرستان صحنه از مهمترین راهکارهای جلوگیری از فاجعه زیستی و تداوم تولید در بخش کشاورزی منطقه محسوب میشود.
وی افزود: متاسفانه سطح زیر کشت باغات و اراضی زراعی که وابسته به منابع آب زیرزمینی و سطحی بوده به صورت بی رویه و منابع آبی تشدید شده است که باید با یک برنامه ریزی دقیق مانع از هدر رفتن آب شویم.
پرویزی فر گفت: منابع آب به عنوان یک سرمایه با ارزش باید به صورت درست مصرف شود تا در آینده مشکلات کمبود آب شدید تر نشود.