محصول مشترک کشورهای مرتجع منطقه و آمریکا

داعش، فرزند ناخلف آل سعود

تلاش گروه‏‌هاى تکفیرى در منطقه با حمایت آمریکا جهت عدم توسعه جبهه مقاومت و میدان سوریه و عراق به کارزارى براى نبرد نیابتى بین اسلام شیعه و جریان وهابیت تکفیرى تبدیل شده است.
کد خبر: ۲۳۵۲۹
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۹ - 15July 2014

داعش، فرزند ناخلف آل سعود

خبرگزاری دفاع مقدس، شکست تروریست هاى تکفیرى داعش و النصره از ارتش سوریه، پیروزى قاطع بشار اسد در انتخابات ژوئن 2014 و پیروزى حزب قانونى نوری مالکى در انتخابات دمکراتیک عراق سبب شد تا آخرین حربه جبهه سلطه عربى-غربى منطقه با محوریت آمریکا و عربستان سعودى حرکت تروریست هاى تکفیرى داعش را به سمت عراق و یورش به این کشور را هدایت کنند تا دولت اسلامى درعراق و شام با نام مستعار داعش و با تفکرات سلفى افراطى با حمله از شمال عراق و مناطق هم مرز با سوریه به سمت پایتخت یعنى بغداد صورت گیرد. حمله اى که درآغاز و به سبب کمک برخى از فرماندهان و نظامیان بعثى وفادار به صدام حسین انجام شده و سبب سقوط شهر مهم موصل در استان نینوا و برخى دیگر شهرها درشمال عراق در استان هاى صلاح الدین و الانبار گردد.

بی شک کمک برخى ازکشورهاى منطقه اى و دررأس آن عربستان سعودى و فرامنطقه اى یعنى آمریکا دراین کارزار مشهود است. گروهکى که درسوریه توسط ایشان تقویت وحالا پس از پیروزى بشار اسد درانتخابات سوریه و پویایى جبهه مقاومت، بستر ورود داعش به عراق فراهم شد.

لذا ملت عراق ملتهب ترین دوران خود را پس از سقوط دیکتاتور صدام حسین تجربه کرده است و داعش که تحت رهبرى معنوى ایمن الظواهرى و رهبرى نظامى ابوبکر البغدادى اداره مى شود شاخه اى از القاعده در عراق است که هدف آنان از یورش به عراق تصرف بغداد و تشکیل یک حرکت به اصطلاح اسلامى در مناطق بین سوریه و عراق است تا به تجزیه عراق و بى ثباتى در خاورمیانه کمک نماید.

حمله برق آسا و سریع گروهک داعش(دولت اسلامى درعراق وشام) به موصل از شهرهاى استان نینوا که منطقه اى هم مرز با سوریه و ترکیه مى باشد، سناریوى دیگرى را در عراق رقم زد تا تروریست ها پس از ترک نیروهاى ارتش و پلیس عراق از مرکز شهر، داعش یک پیروزى آسان کسب کند و حرکت به سمت دیگر استان هاى عراق ادامه پیدا کند.

داعش درعراق حدود شش ماه قبل درفلوجه درگیر بوده و به دلیل تمرکز نیروهاى خود درجبهه سوریه عملیات هاى تروریستى خود را از استان الانبار عراق به سمت سوریه انجام مى داد اما با پیروزى دولت قانونى بشار اسد و نورى المالکى در ژوئن 2014، تروریست هاى تکفیرى و جبهه عربى ـ غربى با محوریت عربستان سعودى و آمریکا شکست سختى را در حوزه سیاسى منطقه متحمل شدند و با چراغ سبز این دو کشور، داعش در 20 خرداد 1393  حرکت به سمت موصل عراق را انجام داد با سرخوردگى شکست خود را در سوریه، در عراق جبران نماید.

حرکت آنان از موصل به سمت دیگر استان هاى عراق همراه با رعب و وحشت و اقدامات تروریستى همراه است که سبب رعب و هراس مردم عراق و حتى کشورهاى منطقه شده است که هدف ابتدایى آنان تصرف عراق و تشکیل یک دولت به اصطلاح اسلامى در این کشور است که بى شک این امر سبب تجزیه عراق شده و خطوط ناامنى و تجزیه کشورهاى همسایه عراق یعنى ایران، ترکیه، اردن، سوریه و حتى عربستان سعودى که حامى اصلى این گروهک تروریستى است را گرفتار خواهد کرد.

پیشتر، شکل گیرى و دوام تروریسم القاعده که با تشکیل دولت طالبان در افغانستان آغاز شد، در طول دو دهه و على رغم لشگرکشى آمریکا ونیروهاى هم پیمان آن به افغانستان نه تنها ریشه کن نشده بلکه با حمایت آل سعود از گروه هاى تکفیرى وابسته به القاعده در سرتاسر خاورمیانه بالاخص در جبهه سوریه و عراق رشد و توسعه پیدا کرد.

لذا تلاش گروه هاى تکفیرى و تروریست در منطقه با حمایت آمریکا و برخى از کشورهاى عربى منطقه جهت عدم توسعه جبهه مقاومت و قدرت گیرى شیعیان بوده و میدان سوریه و عراق به کارزارى براى نبرد نیابتى بین اسلام شیعه و جریان وهابیت تکفیرى تبدیل شده است.

موضوع داعش(دولت اسلامى درعراق و شام) که در یک سال اخیر به یک معضل امنیتى براى دولت قانونى نورى المالکى تبدیل شده است، یکى از موضوعاتى است که جریان عربى ـ غربى با محوریت سعودى ها جهت فشار بر دولت بشار اسد در سوریه و نورى المالکى در عراق دنبال مى کند.

در آوریل 2013 داعش اعلام کرد که از فلوجه و استان الانبار دامنه حرکات خود را به مرزهاى سوریه گسترش مى دهد، به طورى که طبق نام این گروه دولت به اصطلاح اسلامى آنان از عراق تا شام یا سوریه امروزى گسترش خاهد یافت.(جام جم، 27خرداد93)

در شش ماه گذشته داعش در فلوجه و الرمادى در استان الانبار عراق دست به یک سرى عملیات زد که منجر به تصرف بخش هایى از فلوجه شد که از 20 خرداد 1392 با حمایت گسترده به سوى موصل از استان نینوا این شهر را به تصرف درآورد تا فرزند ناخلف عربستان سعودى به مانند طالبان دهه 1990، به دنبال تصرف کامل بغداد و تشکیل یک دولت براى خود باشند که پیامد آن ناامنى، بى ثباتى و تجریه عراق خواهد بود.
 

نظر شما
پربیننده ها