به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع پرس، سردار سرتیپ بسیجی «بهمن کارگر» رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس عصر امروز در آیین اختتامیه هفدهمین دوره انتخاب بهترین کتاب دفاع مقدس با اشاره به فعالیتهای فرهنگی این بنیاد اظهار داشت: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس از سال ۷۴ تا ۹۴، ۷۰۰ عنوان کتاب را به چاپ رساند؛ این درحالی است که در طول دو سال اخیر با همتی که عزیزان ما در استانها داشتند، توانستند نزدیک به هزار و ۲۰۰ عنوان کتاب را به چاپ برسانند، که کاری بزرگ و ارزشمند محسوب میشود.
وی با بیان اینکه کمبود پول و بودجه مشکل کشور ما نیست، گفت: مشکل ما در زمینه اراده و همت است و اگر ما در عرصههای مختلف بویژه عرصه دفاع مقدس با روحیه جهادی و بسیجی تلاش کنیم، قطعا شهدا ما را تنها نخواهند گذاشت و در مسیر حق به کمک ما میشتابند.
سردار کارگر افزود: بنده به عنوان رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس اعلام میکنم ما با هیچ دستگاهی مشکل نداریم. همه عزیزان چه در نیروهای مسلح و چه سایر دستگاهها، با ما ارتباط و تعامل خوبی دارند و همه در حوزه ترویج و اشاعه فرهنگ دفاع مقدس کمک میکنند.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گفت: عرصه دفاع مقدس همچنان نیازمند آثار و تولیدات ارزشمند و فاخر در حوزه هنر، نویسندگی، فیلم، کارهای محتوایی و... است و ما پذیرای افراد علاقهمند به حضور در این عرصه هستیم.
وی گفت: مقام معظم رهبری در هفدهم دی ماه مطلب مهمی را در خصوص دفاع مقدس فرمودند مبنی بر اینکه «ما جنگ را با آن زحمت انجام دادیم، بهرهی معنوی جنگ را باید مردم ببرند، این هم برای یک سال و دو سال و ده سال نیست؛ مال یک قرن است. یعنی ما همچنان که سرشکستگی قرارداد ترکمنچای را هنوز داریم حس میکنیم، باید پیروزی این جنگ را تا ۱۰۰ - ۲۰۰ سال آینده حس کنیم و این نمیشود مگر با شکافتن ذره ذرهی سلولهای این جنگ، این جنگ خیلی فوقالعاده است، واقعا فوقالعاده است، هر ذره ذرهاش را آدم برود بشکافد در آن حرفها و مطالب هست».
رئیس ستاد مرکزی راهیان نور ادامه داد: حضرت آقا در جایی دیگری در جمع مسئولان بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس فرمودند: «خداوند انشاءالله شما را موفق بدارد، انشاءالله که کارتان را به نتایج مطلوبش برسانید. کارتان، کار مهمی است، حفظ آثار جنگ و تدوین دقایق و ریزهکاریهای دوران دفاع مقدس یکی از بهترین و با ارزشترین کارهاست که الحمدلله شماها به آن مشغول هستید و ادامه میدهید و انشاءالله به نتایج خوبی هم خواهید رسید. خسته از کار نشوید، کار را تمام شده فرض نکنید. آثار و برکات دوران دفاع مقدس باید در ذهنهای مجموعه جامعه ما و جامعه اسلامی سالهای متمادی باقی بماند؛ این هم بسته به کارهای شما است».
سردار کارگر در ادامه با اشاره به سالگرد شهادت شهید «حسن باقری» به بیان خاطرهای از این شهید پرداخت و گفت: در اواخر سال ۵۹ به همراه شهید «احمدی خلج» از ستاد مرکزی سپاه حکم داشتیم، تا پیش «آقا رحیم» (سرلشکر سیدیحیی صفوی) برویم. قبل از اینکه برویم «محمد افشردی» (محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح) به ما گفت وقتی به آنجا رفتید پیش حسن بروید و نگفت که او برادرم است. ما در اهواز دنبال آقا رحیم میگشتیم، اما او را پیدا نکردیم، بنا بر این گفتیم میخواهیم حسن باقری را ببینیم. وقتی او را دیدیم از شباهت چهره متوجه شدیم که برادر محمد افشردی (باقری) است. او به گرمی از ما استقبال کرد. آن وقت حسن باقری مسئول اطلاعات ستاد عملیات جنوب و مستقر در پادگان «گلف» بود. حسن آقا ما را سوار ماشین کرد. یک نفر هم جلو نشست که لهجه اصفهانی داشت که بعد متوجه شدیم، او همان آقا رحیمی است که دنبالش بودیم. به بهشت شهدای اهواز رفتیم. شهید باقری آنجا خیلی با ما صحبت کرد. شب هم پیش ایشان در گلف ماندیم.
وی افزود: در ادامه آن دیدار به حسن آقا گفتم که میخواهیم در یکی از خطهای مقدم خدمت کنیم و خیلی هم مایلیم که به خرمشهر برویم؛ اما ایشان پیشنهاد دادند که به سوسنگرد برویم و نامه معرفی ما را برای فرمانده اطلاعات سپاه سوسنگرد نوشتند. شهید احمدی خلج مایل نبود که به سوسنگرد برویم؛ اما گفتم هرچه حسن باقری میگوید عمل کنیم، بهتر است. در ۲۴ ساعتی که پیش حسن باقری بودیم، شخصیت وی ما را شیفته خود کرد. او با دستخط خود نامهای برای آقا مهدی فرمانده اطلاعات سپاه سوسنگرد نوشت و ما به سوسنگرد رفتیم. در طول شش ماهی که در سوسنگرد بودیم، بین من و حسن باقری ارتباط صمیمانهای برقرار شد. هر وقت که او به سوسنگر میآمد به ما سر میزد و هرگاه هم که ما به اهواز میرفتیم به او سر میزدیم.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خاطرنشان کرد: حسن باقری عنصر راهبردی جنگ بود. هم شناخت از اوضاع داشت و هم راهبرد را میدانست. شهید باقری هم آیندهپژوه بود، هم آیندهنگری و هم آیندهنگار. وی یک استراتژیست آرمانگرا و در عین حال واقعگرا بود و به واقعیتها توجه داشت.
انتهای پیام/ ۲۲۱