امام‌جمعه دامغان:

برای ماندگاری انقلاب باید نیروهای انقلابی ما تقویت شوند

«سید محمدحسینیان» گفت: برای ماندگاری انقلاب باید نیروهای انقلابی ما تقویت شوند، به این منظور پاسداری از آرمان‌های شهدا برای جلوگیری از انحراف در مسیر انقلاب امری ضروری است.
کد خبر: ۲۷۸۴۹۷
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۹ - 11February 2018

ماندگاری انقلاب با تقویت نیروهای انقلابیبه گزارش دفاع پرس از سمنان، حجت‌الاسلام «سیدمحمد حسینیان» امام‌ جمعه دامغان در مراسم راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن این شهر، با بیان این‌که راز ماندگاری ۴۰ ساله نظام و انقلاب در صحنه نگه‌داشتن مردم است، اظهار داشت: امروز ملت ایران با حضور پرشکوه خود در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن، پاسخ قاطعی بر یاوه‌گوی‌های ترامپ دادند که هرگز زیر بار سلطه استکبار نخواهیم رفت.

وی با بیان این‌که حضور پرشکوه مردم در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن نشان از عمق و فهم دقیق ملت ایران است، افزود: برای دست‌یابی به این جایگاه هزینه‌های بسیاری پرداخت کردیم، لذا با حضور خود به دشمنان ثابت کردیم که  از عزت و شرافت خود دست بر نخواهیم داشت.

ضرورت تقویت نیروهای انقلابی

امام‌جمعه دامغان با بیان این‌که ملت آگاه و با بصیرت ایران در سال ۵۷ برای دفاع از دین، مکتب و آرمان‌های والای شهدا به میدان آمدند، اظهار داشت: ملت ایران در کنار امام راحل حماسه‌های بزرگی را خلق کردند و باید در این برهه از زمان برای جلوگیری از ایجاد خدشه و آسیب در انقلاب، مراقب نفوذ بیگانگان باشیم.

حسینیان با بیان این‌که با حضور خود در یوم‌الله ۲۲ بهمن به ندای ولایت لبیک گفتند، تصریح کرد: برای فائق آمدن بر مشکلات باید سیاست‌های کلی نظام به‌صورت شفاف بیان شود تا کشور دچار آسیب نشود.

وی افزود: برای ماندگاری انقلاب باید نیروهای انقلابی ما تقویت شوند به این منظور پاسداری از آرمان‌های شهدا برای جلوگیری از انحراف در مسیر انقلاب امری ضروری است.

روحانیان ارزش‌های انقلاب را تبیین کنند

امام‌جمعه دامغان با‌ بیان این‌که هیچ انقلابی در دنیا نتوانست علی‌رغم تلاش دشمنان مانند نظام مقدس جمهوری اسلامی ایستادگی کند، ابراز داشت: کشورهای بسیاری با انقلاب دولت‌های فاسد را از تخت قدرت به زیر کشیدند اما بعد از پیروزی منحرف‌شده و شکست خوردند.

حسینیان با بیان این‌که روحانیان در دفاع از دین و انقلاب نقش بسیار مهمی را ایفا کردند، ابراز داشت: اگر حضور روحانیان نبود، امروز این جایگاه ارزشمند دینی را در جهان شاهد نبودیم، لذا برای حفظ این ارزش‌ها روحانیان باید بیش از گذشته در صحنه باشند و در کنار مردم از دین و انقلاب پاسداری کنند.

وی اضافه کرد: انقلاب اسلامی ایران در طی این چهار دهه ۳۰۰ هزار شهید به انقلاب تقدیم کرد بنابراین این ملت با بصیرت و آگاه ایران اسلامی آمدند بار دیگر با آرمان‌های امام راحل و شهدا تجدید بیعت کنند و بگویند ما از آرمان‌های شهدا و ولی‌فقیه دست‌بردار نخواهیم بود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار