به گزارش گروه بینالملل دفاع پرس به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره، سازمان یونیسف گفت: حملات هوایی اخیر به شهر الحدیده علیه تاسیسات آب و ساختار زیربنایی این شهر انجام شده است و حملات به این شهر باید فوری متوقف شود.
لینا الکرد مسئول اطلاع رسانی دفتر منطقهای یونیسف در خاورمیانه و شمال آفریقا گفت: تکرار حملات به طور مداوم جلوی رسیدن کمکها به مردم را میگیرد.
سازمان یونیسف هفته گذشته 2311 مورد مرگ ناشی از وبا در یمن را ثبت کرده بود. شمار موارد مشکوک ابتلا به وبا نیز به بیش از یک میلیون و 118 هزار مورد در طول 13 ماه گذشته رسیده است.
این سازمان گفت: مسئولان بخش بهداشتی و سازمانهای امدادرسان به طور 24 ساعته برای جلوگیری از گسترش وبا تلاش میکنند، اما با این حال، سیستم بهداشتی وخیم و چالشهای ناشی از تداوم درگیری این تلاشها را تضعیف میکند.
یونیسف در بیانیهای در اویل ماه ژوئیه گذشته گفت: امروز بخشهای استان الحدیده با بالاترین موارد وبا دست و پنجه نرم میکند و از بالاترین میانگین سوء تغذیه در یمن رنج میبرد. وضعیت در شهر الحدیده هر روز خطرناکتر میشود. وضعیت عملا تاریکتر است.
در همین حال، مرکز دموکراسی و حقوق بشر خلیچ فارس از افزایش رنج و مشکلات یمنیها در سایه تداوم عملیات نظامی خبر داد.
در گزارش این مرکز آمده است: ائتلاف سعودی– اماراتی همچنان به محاصره همه جانبه تمام گذرگاههای یمن ادامه میدهد که این امر مانع رسیدن کمکهای انسانی به نیازمندان میشود.
این هشدارها در حالی است که بسیاری از سازمانهای بشردوست زنگ خطر را به صدا درآورده و آمارهای هولناکی از موارد سوء تغذیه شدید در یمن ارایه کردهاند.
براساس برنامه جهانی غذا، میانگین سوء تغذیه در کودکان یمنی بالاترین میانگین در جهان است و میانگین گرسنگی در این کشور بیسابقه است.
ائتلاف متجاوز به یمن از بیش از سه سال پیش تجاوزگری همه جانبه خود علیه یمن را آغاز کرد که در جریان آن تاکنون هزاران نفر از یمنیها شهید یا زخمی شده و ساختار زیربنایی از جمله مدارس و بیمارستانها ویران شده است.
این تجاوزگری همراه با محاصره همه جانبه زمینی، دریایی و هوایی یمن بوده است. انهدام ساختار بهداشتی یمن زیر ضربات متجاوزان سعودی و نبود آب آشامیدنی سالم و بحران غذایی ناشی از محاصره یمن و ورود محدود مواد غذایی و بهداشتی به این کشور، باعث شیوع بیماریهای واگیر دار از جمله وبا در یمن شده است.
انتهای پیام/ 441