کشف یک محموله کالای قاچاق به ارزش ۱۰ میلیارد ریال در لرستان
به گزارش خبرنگار دفاع پرس از خرمآباد، سردار «محمد مهدیاننسب» فرمانده انتظامی استان لرستان، امروز (چهارشنبه) در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: تأمین امنیت اقتصادی و مبارزه با قاچاق کالا و ارز در شرایط اقتصادی فعلی از اهمیت خاصی برخوردار است.
وی افزود: مأموران انتظامی شهرستان «چگنی» در اجرای طرح ایست و بازرسی مقطعی در ورودی عوارضی آزادراه خرمآباد - پل زال به یک دستگاه تریلر مشکوک و پس از هماهنگی با مقامات قضایی آن را توقیف کردند.
مهدیاننسب گفت: ماموران در بازرسی از خودرو مذکور، ۹۵۳ کارتن انواع لوازمتحریر خارجی قاچاق شامل انواع دفتر، خودکار، مداد، کیف، کلاسور و کاغذ را کشف کردند.
فرمانده انتظامی لرستان با اشاره به این که محموله قاچاق کشف شده از جنوب کشور به مقصد استانهای غربی بارگیری شده بود، بیان کرد: ارزش کلاهای قاچاق کشف شده ۱۰ میلیارد ریال است و در این راستا یک نفر دستگیر و پس از تشکیل پرونده جهت برخورد قانونی به مراجع مربوطه تحویل داده شد.
انتهای پیام/


