جواد کریمیقدوسی نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی دفاعپرس، با اشاره به اقدام نابخردانه کاخ سفید برای قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در لیست گروههای تروریستی، اظهار داشت: این اولین و آخرین مرتبهای نیست که دولتمردان غربی به بهانههای مختلف نسبت به سپاه کینهورزی میکنند؛ چراکه اقدامات جهادی این نهاد ولایی و انقلابی همواره مانع بزرگی بر سر راه تحقق اهداف ضداسلامی و ضدانسانی آنها بوده است.
این نماینده خانه ملت با توجه به بزرگترین رسالت سپاه مبنی بر دفاع از مظلومین و مقابله با سلطهطلبی افزود: کینه آمریکاییها نسبت به سپاه از آنجایی به اوج خود رسید که سپاه در دفاع از مردم بیپناه سوریه و عراق بنا به درخواست رسمی دولتهای این دو کشور وارد میدان شد و توانست در شکست جریان تکفیری داعش نقش مهمی ایفا کند.
وی گفت: نه تنها آمریکاییها بلکه هیچ کشوری نمیتواند تهدیدی برای سپاه محسوب شود؛ چراکه هم در داخل کشور و هم در جوامع بینالمللی و در میان کشورهای آزادیخواه و صاحب اندیشه سپاه جایگاه والایی دارد.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه اقدامات آمریکا برای ضربه زدن به سپاه نه تنها محقق نخواهد شد، بلکه منجر به ارتقای جایگاه این نهاد انقلابی در میان سایر کشورها میشود، تصریح کرد: مردم دنیا و منطقه امروز به خوبی بر این موضوع که پایه و اساس تمام نابسامانی و درگیریها در منطقه آمریکاست، واقف هستند و به همین جهت زمانی که آمریکاییها سپاه را به عنوان مصداق تروریسم مطرح میکنند، محبوبیت و جایگاه معنوی سپاه در دنیا ارتقا مییابد.
گفتنی است؛روزنامه آمریکایی والاستریت ژورنال گزارش داد دولت ترامپ در تدارک است تا نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را در فهرست سازمانهای تروریستی قرار دهد و این اتفاق ممکن است تا روز دوشنبه رخ دهد. در عین حال سه منبع آگاه در گفتوگو با رویترز، گزارش والاستریت ژورنال را تایید و مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا را در پس این اقدام معرفی کردهاند. طبق گفته کارشناسان اگر چنین تصمیمی از سوی کاخ سفید اتخاذ شود، این نخستین بار خواهد بود که یک دولت، نیروی نظامی رسمی کشور دیگر را تروریست اعلام میکند.
البته تصمیم به تروریستی اعلام کردن سپاه باید موافقت وزیر خارجه، وزیر خزانهداری و دادستان کل آمریکا را با خود همراه داشته باشد و در صورت موافقت این سه مقام، دولت آمریکا کنگره را از تصمیم خود مطلع کرده و کنگره ۷ روز فرصت خواهد داشت تا این تصمیم را مورد ارزیابی قرار دهد. در صورتی که کنگره در مهلت قانونی ۷ روزه خود با این تصمیم مخالفت نکند، اطلاعیه آن رسما در دفتر اداره ثبت فدرال آمریکا منتشر شده و این موضوع وارد فاز اجرایی خواهد شد و در نهایت پس از اعلام رسمی این تصمیم، سازمان مربوطه ۳۰ روز فرصت خواهد داشت در یکی از دادگاههای تجدیدنظر آمریکا نسبت به آن اعتراض کند.
انتهای پیام/ 151