یادداشت/ منصور حقیقت‌پور

محاسبه غلط آمریکایی‌ها

جنگ اقتصادی گسترده، بی‌ثبات‌سازی مرزها، استقرار تروریست‌های تکفیری در اطراف کشور، جنگ روانی و حالا هدف قرار دادن بازوی قدرتمند ایران اسلامی در منطقه، بخش‌های مختلفی از سناریوی واحد و 100 درصد شکست‌خورده هستند.
کد خبر: ۳۴۱۰۰۱
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۴ - 10April 2019

به گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، روزنامه «حمایت» در یادداشتی به قلم «منصور حقیقت پور» نوشت: مستأجران سابق کاخ سفید که همواره آرزوی تحریم شاکله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در سر می‌پروراندند، با حماقت اخیر ترامپ در قرار دادن این سازمان انقلابی در لیست سازمان‌های تروریستی به رؤیای خود دست یافتند. دولت آمریکا با انتشار بیانیه‌ای پس از اعلام این خبر، تأکید کرد که «این اولین بار است که آمریکا بخشی از یک دولت خارجی را به‌عنوان سازمانی تروریستی تعیین می‌کند.»

تصمیم ترامپ دراین‌باره که از طریق کنفرانس خبری مشترک «مایک پمپئو»، وزیر امور خارجه آمریکا و «برایان هوک»، رئیس گروه اقدام علیه ایران اعلام شد، از یک‌سو با سوت و کف برخی هم‌پیمانان منطقه‌ای واشنگتن رو به رشد و از سوی دیگر، دومینوی پیامد‌های سنگین و خطرناک این اقدام را برای آمریکا کلید زد. این واقعیتی است که رهبر حکیم انقلاب در دیدار با پاسداران انقلاب اسلامی به آن تصریح فرمودند: «آمریکایی‌ها به خیال خود علیه سپاه و در واقع علیه انقلاب و ایران نقشه می‌کشند و گربه‌رقصانی می‌کنند، البته این خباثت‌ها به‌جایی نخواهد رسید و با برگشتن کید و فریب آن‌ها به خودشان، دشمنان جمهوری اسلامی مانند ترامپ و احمق‌های دور و بر نظام حاکمه آمریکا در حال حرکت به سمت حضیض هستند.» (20 فروردین 98) دراین‌باره گفتنی‌هایی هست.

1. مقطع زمانی اعلام این تصمیم کاخ سفید علیه سپاه پاسداران دلایل مهمی دارد. اول اینکه اعلام سپاه به‌عنوان یک گروه تروریستی، پاس گل ترامپ به «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای پیروزی در انتخابات روز گذشته سرزمین‌های اشغالی است. نتانیاهو زنجیره‌ای از شکست‌های بی‌سابقه داخلی و منطقه‌ای را بر دوش می‌کشد و لذا برای پیروزی مجدد و کسب رکورد «دیوید بن گورین»، نیاز به شوک و تنفس مصنوعی داشت. نتانیاهو اولین نخست‌وزیر هفت دهه عمر نکبت‌بار این رژیم است که پیروزی‌های به‌ظاهر افسانه‌ای صهیونیست‌ها را به نبرد دو روزه که توقف آن‌هم با التماس به دست آمد، تقلیل داد. در عملیات سپر شمال، تونل‌هایی که چندین سال متروکه و بلااستفاده بود را تخریب کرد و مورد استهزاء رسانه‌های داخلی قرار گرفت. فساد مالی خانواده‌اش در نوع خود بی‌نظیر بود و ازهم‌گسیختگی کابینه‌اش پس از شکست در برابر مقاومت فلسطین، موقعیت وی را در بدترین حالت ممکن قرار داد؛ لذا بعد از کنفرانس خبری پمپئو – هوک، در یادداشتی از ترامپ تشکر کرد و روزنامه صهیونیستی «تایمز آو اسرائیل» نیز به نقل از وی گفت که ترامپ به درخواست نتانیاهو سپاه را سازمانی به‌اصطلاح تروریستی معرفی کرده است.

2. شب اعلام این خبر، شب میلاد سید و سالار شهیدان و فردای آن، روز میلاد اباعبدالله الحسین (ع) بود و این همزمانی، قطعاً بدون هماهنگی اتفاق نیفتاد. یانکی‌ها به این واسطه، نه‌تن‌ها سپاه، بلکه عقاید و ارزش‌های عاشورایی را هم به‌زعم خود در لیست سیاه قرار دادند و علناً به جنگ آرمان‌های عاشورایی رفتند؛ جنگی که بازنده بی‌آبروی آن از همین حالا معلوم است!

3. درج نام سپاه در لیست سازمان‌های تروریستی، قطعه‌ای از پازلی است که کاخ سفید در حال پیگیری علیه جمهوری اسلامی است. جنگ اقتصادی گسترده، بی‌ثبات‌سازی مرزها، استقرار تروریست‌های تکفیری در اطراف کشور، جنگ روانی و حالا هدف قرار دادن بازوی قدرتمند ایران اسلامی در منطقه، بخش‌های مختلفی از سناریوی واحد و صد در صد شکست‌خورده هستند. از نظر کاخ سفید، سپاه بازوی گسترش نفوذ منطقه‌ای و ابزاری برای مقابله با تهدیدات اقتصادی – سیاسی است و غلیان نفرت وزیر امور خارجه آمریکا و رئیس گروه اقدام علیه ایران از سپاه، ثابت می‌کند که این سازمان انقلابی در مأموریت خود تا چه میزان موفق بوده است. زرسالاران بین‌المللی گویا فراموش کرده‌اند که تقریباً همه ارکان سپاه را پیش‌ازاین در لیست سیاه و تحت تحریم قرار داده بودند؛ کما اینکه «وندی شرمن»، مذاکره‌کننده سابق آمریکا در گفتگو با نیویورک‌تایمز اعتراف کرد که اوباما هم به فکر تحریم سپاه بود، اما از آنجا که از یک طرف، نتیجه عملی در برنداشت، از سوی دیگر، نیرو‌های پنتاگون را در معرض خطر قرار می‌داد و از همه مهم‌تر، بخش‌های مهمی از سپاه، پیش‌ازاین تحت تحریم بودند، از این تصمیم منصرف شد. سپاه پادزهر همه زهر‌هایی است که در طول 40 سال گذشته آمریکا و اذنابش علیه انقلاب اسلامی بکار گرفتند. ترویج تفکرات لیبرال و سکولار، تحریم اقتصادی، تهاجم فرهنگی، جنگ‌افروزی در منطقه و پدرخواندگی در حق گروه‌های تکفیری، همه و همه در سیاهه توطئه‌هایی بوده که به بنیان مرصوص سپاه برخورد کرده و بر همین مبنا، راهبرد اخیر واشنگتن پس از این نیز به‌طور حتم، هیچ «نتیجه عملی» به همراه نخواهد داشت.

4. اقدام نابخردانه آمریکا را بسیاری از کشور‌های جهان، مقامات پیشین این کشور و حتی رفقای اروپایی ترامپ، «گل به خودی» تعبیر کرده‌اند. چین در واکنش به این تصمیم کاخ سفید، خواستار پرهیز کشور‌ها به‌ویژه قدرت‌های بزرگ از «قلدری» و احترام گذاشتن به قوانین بین‌المللی شد، فرانسه نیز خواستار پرهیز از بی‌ثباتی منطقه شده و بسیاری از رسانه‌های جهان نیز زنگ خطر را برای نیرو‌ها و منافع آمریکا به صدا درآورده‌اند. جالب اینجاست که «ریچارد نفیو» که به معمار تحریم‌های ضد ایرانی مشهور است نیز از این تصمیم انتقاد کرد، آن را به باد استهزا گرفت و گفت: «واقعاً سرگرم‌کننده است آدم مشاور ترامپ در امور ایران باشد. تنها چیزی که لازم است بگویی این است که اوباما این کار را انجام نداده و بعد می‌توان بقیه یادداشت را با عکس گربه پر کرد»!

5. تصمیم آمریکا موجب شد تا شهرت سپاه به اقصی نقاط دنیا صادر شود و موجب تقویت وفاق ملی و وحدت در درون جریان‌های سیاسی کشور گردد. روز گذشته نمایندگان مجلس شورای اسلامی با هر گرایشی به کسوت مجاهدان سپاه درآمدند و نمایشی غرورآفرین از روحیه مقاومت در برابر شیطان بزرگ را به تصویر کشیدند. سازمان‌های اطلاعاتی عبری، عربی، غربی که از هیچ فرصتی برای ایجاد تفرقه و دوقطبی کردن کشور دریغ نمی‌کردند، اکنون با تصمیم نابخردانه آمریکا شاهد پر شدن گسل‌های جامعه هستند و دست و پای خود را گم‌کرده‌اند؛ لذا تلاش آمریکا برای به‌اصطلاح محدود کردن تحرک جمهوری اسلامی از همان ساعات اولیه اعلام این خبر، با شکست روبه‌رو شد؛ و بالاخره اینکه همان‌گونه که ژنرال‌های کهنه‌کار آمریکا رسماً اذعان کرده‌اند، نقشه آینده منطقه را سپاه و فرماندهانش ترسیم می‌کنند، این تصمیم کاخ سفید نه‌تن‌ها از چابکی و شتاب تحرک این نهاد انقلابی نخواهد کاست، بلکه انگیزه سپاه پاسداران را به‌مراتب افزایش داده، مخاطرات راهبردی و چالش‌های بسیار بزرگ‌تری را برای اشغالگران آمریکایی در منطقه فراهم خواهد آورد و هیمنه کاخ سفید را به زیر خواهد کشید.

انتهای پیام/ 112

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار