دفاع پرس گزارش می دهد/

تنش میان رژیم صهیونیستی و تشکیلات خود گردان؛ حقیقت یا بازی سیاسی؟

با وجود اختلافات گسترده و مکرر میان رژیم صهیونیستی و تشکیلات خودگردان گروه های فلسطینی به ادامه درخواست های خود برای ادامه مذاکرات سازش و ارائه دوباره پیش نویس پایان اشغالگری به شورای امنیت مبادرت می ورزند.
کد خبر: ۳۷۸۱۰
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۵ - 05January 2015

تنش میان رژیم صهیونیستی و تشکیلات خود گردان؛ حقیقت یا بازی سیاسی؟

به گزارش خبرنگار بین الملل دفاع پرس، پس از جنگ 50 روزه غزه و برقراری اتش بس میان فلسطینی ها و رژیم صهیونیستی مذاکراتی به منظور توافق میان گروه های فلسطینی و بازسازی نوار غزه آغاز شد . با گذشت شش ماه از پایان جنگ غزه بازسازی این منطقه نه تنها انجام نشده بلکه موارد اختلافی میان گروه های فلسطینی و رژیم صهیونیستی افزایش یافته است.

طرح پایان اشغالگری فلسطین

مجموعه کشورهای عربی در سازمان ملل، روز چهارشنبه (26 آذر) با ارائه پیشنویس قطعنامهای به شورای امنیت سازمان ملل خواستار پایان اشغال مناطقی از فلسطین شد که رژیم غاصب صهیونیستی از سال 1967 آن را تحت اشغال خود گرفته است.

با وجود اینکه این طرح در داخل و خارج فلسطین با مخالفت ها یی روبروشد و حقوق تمام فلسطینی ها را در برنمی گرفت با انتقاد شدید رژیم صهیونیستی و امریکا روبرو شد و این طرح در شورای امنیت ساز مان ملل وتو شد.
 

بعد از وتوی این قطعنامه در شورای امنیت ساز مان ملل تشکیلات خودگردان در خواست پیوستن به دادگاه جنایی بین المللی را اعلام کرد که این درخواست با واکنش شدید رژیم صهیونیستی روبرو شد.

قطع کمک های سالانه واشنگتن به فلسطین

رژیم صهیونیستی در واکنش به تلاش فلسطین برای پیوستن به دادگاه جنایت بینالمللی (لاهه) قصد دارد از قانونگذاران کنگره بخواهد کمکهای سالانه واشنگتن به فلسطین را قطع کند.

بیشتر اعضای کنگره جدید آمریکا را قانونگذاران جمهوریخواه تشکیل میدهند و بسیاری از سمتهای کلیدی، هم در مجلس نمایندگان و هم در سنا در اختیار نمایندگان طرفدار اسرائیل و ضد فلسطینی قرار خواهد گرفت.

مقام مورد استناد هاآرتص میگوید تلآویو از کنگره خواهد خواست با توسل به قانونی که ماه گذشته وضع شده جلوی انتقال کمکهای مالی وزارت خارجه به تشکیلات خودگردان فلسطینی گرفته شود.

قانون یاد شده تصریح میکند در صورتی که فلسطینیها شکایتی علیه اسرائیل در دادگاه لاهه تشکیل دهند وزارت خارجه باید کمکهای مالی سالانه به فلسطین را قطع کند.

مصادره درامدهای مالیاتی فلسطینیان

رژیم صهیونیستی 127 میلیون دلار از درآمدهای مالیاتی فلسطینیان را به تلافی مراجعه فلسطینیها به دادگاه کیفری بینالمللی برای پیوستن به آن مصادره کرد. مقامات فلسطینی به مصادره میلیونها دلار درآمد مالیاتی توسط رژیم صهیونیستی بشدت واکنش نشان دادند و خواستار توقف هماهنگی امنیتی تشکیلات خودگردان با اسرائیل در پاسخ به این اقدام شدند.

به گفته مقامات فلسطینی مصادره این دارایی ها، دزدی و راهزنی است و اسرائیل حق ندارد پولی را که به فلسطینیها از طریق عرق جبین خودشان پرداخت میشود، مصادره کند. صائب عریقات عضو کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین هم در واکنش به این اقدام اعلام کرد: مصادره اموال مذکور جنایت جنگی دیگری است و در برابر فشارهای اسرائیلی تسلیم نخواهیم شد.

بنیامین نتانیاهو گفت، تشکیلات خودگردان باید از جنایتهای جنگی خود بهراسد. این درحالی است که یکی از مقامهای ارشد فلسطین از تصمیم دولت وفاق ملی فلسطین برای پیوستن به پلیس بینالملل (اینترپل) در سال 2015 خبر داد. "احمد الربینه" گفت: دولت فلسطین درخواستی را برای پیوستن به اینترپل در سال 2015 و پیش از نشست سالانه اینترپل در نوامبر سال جاری میلادی ارائه کرده است.

اعتراض تشکیلات خود گردان به شهرک سازی رژیم صهیونیستی

پس از اختلافات آشکار شده میان رژیم صهیونیستی و تشکیلات خودگردان محمود عباس در سخنان اخیر خود نسبت به شهرک سازی های رژیم صهیونیستی اعتراض کرد.

محمود عباس گفت: تمامی شکلهای شهرک سازی اسرائیل در قدس اشغالی را که پایتخت کشور فلسطین است، رد میکنیم.

با وجود آنکه قبل از ارائه طرح پایان اشغالگری فلسطین رییس تشکیلات خود گردان تهدید کرده بود در صورت عدم تصویب این طرح روابط خود را با این رژیم متوقف کند بعد از وتوی این طرح در شورای امنیت تشکیلات خود گردان به اقدامات دیپلماتیک خود ادامه می دهد.

البته درگیری های لفظی میان رژیم صهیونیستی و تشکیلات خود گردان برای بار اول نیست که رخ داده بلکه حدود شش ماه پیش پس از به چالش کشیده شدن مذاکرات سازش نتنتانیاهو دستور توقف مذاکرات را صادر کرد.

یدیعوت احارونوت" در پایگاه اینترنتی خود اعلام کرد ، بنیامین نتانیاهو صبح چهارشنبه از وزارتخانه های کابینه رژیم صهیونیستی خواسته است هرگونه رابطه مدنی و اقتصادی خود را با تشکیلات خودگردان قطع کنند.براساس این دستور، این روابط می بایست فقط در بخش امنیتی و تماس های مربوط به مذاکرات سازش ادامه یابد از این رو وزارت جنگ رژیم صهیونیستی که مسوول هماهنگی امنیتی با تشکیلات خودگردان و ناظر بر مذاکرات سازش است و دفتر امور مناطق فلسطینی و همچنین "تزیپی لیونی" رییس گروه مذاکره کننده اسرائیلی، می توانند به روابط خود با تشکیلات خودگردان ادامه دهد.

با وجود اختلافات گسترده و مکرر میا ن رژیم صهیونیستی و تشکیلات خودگردان گروه های فلسطینی به ادامه درخواست های خود برای ادامه مذاکرات سازش و ارائه دوباره پیش نویس پایان اشغالگری به شورای امنیت مبادرت می ورزند.

انتهای پیام/ح
 

نظر شما
پربیننده ها