به گزارش خبرنگار دفاعپرس از ساری، به مناسبت بازگشت پیکر شهید «علی اکبر محمدی» زندگینامه این شهید به همراه تصاویر منتشر میشود.
زندگینامه شهید:
شهید «علی اکبر محمدی» در سال ۱۳۳۵ در یک خانواده مذهبی در شهرستان قائمشهر به دنیا آمد. پدرش «جان محمد» کشاورز بود و مادرش «لیلا حسنزاده» خانهدار.
او فرزند سوم یک خانواده پرجمعیت و دارای ۸ برادر و ۳ خواهر بود. به سن مدرسه که رسید وارد دبستان دهخدای روستای فندری قائمشهر شد و پس از پایان دوره ابتدایی برای ادامه تحصیل در مدرسه ۱۷ شهریور ثبت نام کرد. او باهوش و ذکاوت بالایی که داشت در بین همکلاسیهای خود زبانزد بود.
او در سال ۱۳۵۸ با خانم «قمر حسن زاده خنکدار» ازدواج کرد. با آغاز جنگ تحمیلی در یکم مهر ۱۳۵۹ از طریق ارتش به مناطق عملیاتی غرب کشور اعزام شد و به عنوان کمک آرپیجی زن مشغول دفاع از مرز و بوم ایران اسلامی شد.
این سرباز دلاور مازندرانی در تاریخ ۱۹/۱۰/۱۳۵۹ در عملیات آزادسازی تپه کله قندی در کمین دشمن گرفتار شد و در منطقه عملیاتی میمک به شهادت رسید.
سالها از وضعیت ایشان خبری نبود و تصور همگان این بود که به اسارت دشمن درآمد. با بازگشت آخرین گروه اسرا، شهادتش تأیید و به خانوادهاش اعلام شد.
روایت «موسی اسفندیاری» همرزم شهید:
صبح روز عملیات آتش دشمن به حدی شدید بود که ادامه نبرد ممکن نبود. دستور عقب نشینی صادر شد. در این لحظه هر چه به محمدی اصرار کردیم که با بقیه بچهها به عقب برگرد، اما او قبول نکرد و گفت: «من آمدهام بجنگم و برنمیگردم.» گفتم: «ما زن و بچه داریم و بهتر است به فکر خودمان باشیم.» محمدی در جوابم گفت: «همه اینها که از خانه خود آواره شدهاند، ناموس هستند برای همین تا آخر میایستم و با این دشمنان میجنگم؛ مطمئن باشید با شما عقب نشینی نمیکنم.»
سرانجام پیکر پاک و مطهر این شهید عزیز در پاییز سال ۱۳۹۹ در منطقه عملیاتی میمک تفحص شد و پس از انجام آزمایشات DNA خبر بازگشتش به خانواده اعلام شد. مراسم تشییع این شهید دهم اسفند ماه در شهرستان قائمشهر برگزار شد.
از این شهید عزیز یک دختر به نام الهه به یادگار ماند که در زمان شهادت پدر ۴۰ روزه بود.
انتهای پیام/