گروه استانهای دفاعپرس ـ عذرا شباب؛ ثبات هر نظامی، بسته به ميزان مقبوليت عمومی و مشاركت حداكثری همسو در عرصههای مختلف آن است و اين اصلی است كه نسبت به جوامع مختلف جاری و ساری است بدين معنا كه هيچ اجتماع بشری نمی تواند خود را از اين قاعده مستثنی كند؛ زيرا مشاركت عمومی و عدم آن در قوام نظامات حاكم بر جوامع بشری و زوال آنها، امری بديهی و غيرقابل انكار است.
نظام جمهوری اسلامی ایران یک نظام مردمی است یعنی اینکه از همان ابتدای انقلاب همواره مردم در صحنه های مختلف حضور داشتند و به جمهوری اسلامی رای دادند.
در طول تاریخ انقلاب اسلامی مردم با حضور پای صندوق های رای سال ها در انتخاب افرادی برای مسند ریاست جمهوری، نمایندگی مجلس شورای اسلامی و شوراهای اسلامی روستاها و شهرها سرنوشت خود و کشور را رقم زدند و این فرمایش امام خمینی (ره) را محقق کردند که فرموده بودند « میزان رای ملت است».
با توجه به ابنکه رهبر معظم انقلاب اسلامی در اولویت بودن حضور حداکثری مردم در انتخابات را اولویت اول و انتخاب اصلح در اولویت دوم قرار دادند بنابراین مشروعیت و مقولیت و مردمی بودن نظام به رای مردم وابسته است.
آنچه مهم است چگونگی دستيابی به مشاركت عمومی و حضور حداكثری جامعه در لايه های مختلف نظام حاكم بر آنهاست. بديهی است يكی از راههای كشف مشاركت مردمی و اذعان به حضور آنها در عرصه های مختلف تصميم گيری انتخابات است.
یکی از راههای دخالت مردم در سرنوشت خود شرکت در انتخابات و تعیین سرنوشت آینده خود است؛ زیرا مهمترین نمادهای مردم سالاری در کشور محسوب می شود. حضور و مشارکت حداکثری در انتخابات باعث تقویت نظام و پشتوانه محکمی برای نظام جمهوری اسلامی ایران است.
مشارکت حداکثری توطئه های دشمنان را خنثی و فشار های دشمن را کاهش دهد. این حضور باعث اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی خواهد شد. عدم حضور و مشارکت مردم باعث می شود دشمن به فکر توطئه بر علیه نظام برآید.
آمریکا که همواره با دشمنی های متعدد به دنبال ضربه زدن به نظام بود ، اول با تحریم ضربه خودش را زد و اکنون نیز به دنبال آن است تا مردم با حضور کمرنگ در انتخابات ضربه بعدی خود را محکمتر بر پیکره این انقلاب وارد کند.
اكنون كه جامعه اسلامی ما، خود را در آستانه انتخاباتی مهم است و با توجه به اينكه حضور در اين انتخابات با در نظر داشت شرايط و مصالح داخلی و بين المللی نظام اسلامی، امری لازم و ضروری است اين پرسش پیش می آید كه از چه راهی بايد به حضور حداكثری در انتخابات دست يافت؟
مسلما درصد فضای رقابتی سالم بين نامزدهای انتخاباتی از عناصر قابل توجه در توجه عمومی به انتخابات و حضور حداكثری بشمار می آيد.
همانطور كه تنوع كانديداها در ترغيب جامعه نسبت به حضور در انتخابات مؤثر است، تعدد و تكثر برنامه ها و ارائه آنها به افكار عمومی از سوی كانديداها و مدافعانش، می تواند درصد توجه عمومی را به مشاركت، بالا برد. بديهی است اگر مردم شاهد برنامه های جديد، متنوع و كارآمد از سوی نامزدهای انتخاباتی نباشند، انگيزه مشاركت آنها به شدت تقليل يافته و اين آسيبی جدی در چشمگيری انتخاب است.
ايجاد روحيه اميد و بالا بردن ضريب اطمينان مردم توسط نامزدها نسبت به برنامه های ارائه شده آنها از راه نشان دادن صداقت، ديانت و تخصص يكی ديگر از بايدهای حضور حداكثری است.
ما باید در 28 خردادماه با حضور پرشور و گسترده خود با حضور حداکثری نظام اسلامی را تقویت و حمایت پشتیبانی خود را از نظام اسلامی اعلام نموده و بدانیم که با هر رأی که در صندوق خواهید انداخت تیری بر قلب دشمنان اسلام خواهیم زد.
برکسی پوشیده نیست دشمنان با استفاده از همه ظرفیتها به ویژه ظرفیتهای رسانهای و مجازی تلاش می کنند، در آستانه مهیا شدن مردم برای خلق حماسهای دیگر در مشارکت حداکثری در انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا، روح ناامیدی و یأس را در جامعه تزریق نمایند و با ایجاد شائبه در فضای انتخابات زمینه بهره وری دشمنان ایران اسلامی را فراهم آوردند.
به مردم توصیه می کنیم تا هوشیار باشند و با حضور در صحنه انتخابات اثبات کنند برخلاف دیدگاه کشورهای مستکبر همچنان پای نظام خود ایستاده ایم و با رای خود به دنبال تغییر شرایط موجود کشور خود بوده تا سکان اداره امور کشور را به دست فرد لایق و دلسوز نظام بسپاریم.
انتهای پیام/