در مصاحبه با شبکه تلویزیونی سی‌جی‌تی‌اِن اعلام شد؛

موضع «امیر عبداللهیان» درباره آینده برنامه هسته‌ای ایران

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز در مصاحبه با شکه تلویزیونی «سی‌جی‌تی‌اِن» به تشریح آینده برنامه هسته‌ای تهران پرداخت.
کد خبر: ۵۰۱۱۷۰
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۲ - 17January 2022
موضع «امیر عبداللهیان» درباره آینده برنامه هسته‌ای ایرانبه گزارش گروه اخبار داخلی دفاع‌پرس، حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز دوشنبه در مصاحبه با شکه تلویزیونی «سی‌جی‌تی‌اِن» (CGTN) در سخنانی به تشریح آینده برنامه هسته‌‎ای ایران پرداخت.
 
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در چین به سر می برد، در این گفتگوی تلویزیونی اعلام کرد: در جریان سفرم به چین، اجماع درباره طیفی از موضوعات مهم به دست آمد؛ ازجمله اجرای قرارداد جامع راهبردی تهران و پکن. به منظور اجرای این قرارداد بلند مدت برای توسعه روابط فیمابین، هر دو طرف نیازمند یک نقشه راه هستند.
 
وی در ادامه اضافه کرد: به توافق همکاری راهبردی جامع و بلندمدت ۲۵ ساله دست یافتیم. سفر من به اینجا برای بحث و بررسی با «وانگ یی» همتای چینی خود پیرامون چگونگی اجرای این برنامه انجام شده است. ما به تبادل نظر درباره موضوعات منطقه ای و بین المللی پرداختیم.
 
حسین امیرعبداللهیان ادامه داد: چین همواره در مذاکرات هسته ای به ویژه در مذاکرات جاری در وین با هدف برچیدن تحریم ها علیه کشورمان نقشی فعال و منطقی داشته است. درجریان مذاکرات (مذاکرات جاری به منظور برچیدن تحریم ها در شهر وین)، چین همواره مخالف تحریم های ظالمانه آمریکا علیه ایران بوده و رفتارهای قلدرمأبانه آمریکا را محکوم کرده است.
 
رییس دستگاه دیپلماسی ایران در این مصاحبه تأکید کرد: در دیدار با همتایان چینی خود، از حمایت های پکن در این زمینه قدردانی و در خصوص تداوم حمایت پکن از موضع تهران ابراز امیدواری کردم. ما همچنین به مقامات چین اطمینان دادیم که ایران هرگز قصد اتلاف وقت و یا منحرف کردن جریان مذاکرات را ندارد. ما در جریان مذاکرات، پیشنهادی مثبت، سازنده و واقع بینانه در وین ارائه کردیم. چین و روسیه از این پیشنهاد حمایت کردند؛ اما کشورهای غربی از جمله آمریکا، هیچ پیشنهاد مبدعانه ای را ارائه نکردند.
 
امیرعبداللهیان تأکید کرد: اگر طرف های مقابل به تعهدات شان ذیل توافق هسته ای بازگردند، ایران نیز به تعهدات خود مبتنی بر این توافق بازخواهد گشت. اگر تهران بتواند به مزایای اقتصادی مورد انتظار خود از این توافق برسد، همه طرف ها نیز به مزایای متقابلی خواهند رسید.
 
انتهای پیام/ 241
نظر شما
پربیننده ها