به گزارش دفاعپرس از مشهد، حجتالاسلام «سید مهدی احمدینیک» عضو هیئت علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی در وبیناری باعنوان «انقلاب اسلامی، تمدنسازی و معنویتگرایی که با حضور جمعی از پژوهشگران برگزار شد، اظهار داشت: انقلاب در شرایط و فضایی رخ داد که باور همه بر پایان دوران دینداری و معنویت بود و با توجه به غلبه فرهنگ غرب و شرق در بسیاری از مناطق مثل کشور ما مادیات مقدم بر معنویات شد.
وی افزود: اصولا اخلاق، فرهنگ، روابط خارجی و بینالمللی صرفا بر مبنای مادیت، سود، قدرت و لذت شکل گرفته و تعریف میشد در چنین شرایط و فضایی هر نوری که در برابر ظلم، شرک، هواپرستی و فسادگستری روشن شود و روشنگری و هدایت افکار عمومی را به دست گیرد دشمنان و بدخواهان از هیچ تلاشی برای خاموش کردن آن فروگذار نخواهند بود.
احمدینیک خاطرنشان کرد: دوران رخ داد انقلاب اسلامی در حقیقت دوران آغاز جنگ فکری و روانی معنویتخواهی انسان تراز اسلام از یک سو و جریانهای ضد آن از سوی دیگر بود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی ادامه داد: انقلاب اسلامی مجموعهای از آرمانهای عدالت، مردمسالاری، حمایت از مستضعفان و معنویتگرایی را به نمایش گذاشت. در روند انقلاب مردم با دلها رویکرد اجتماعی معنوی و آزادیخواهی را مطرح کردن و با هدایت امام و رهبر معظم انقلاب اسلامی قدرتی را ایجاد کردن که هنوز برای دشمنان ناشناخته است.
احمدی نیک بیان داشت: این قدرت برآمده از ایمان به دنبال عمومیتبخشی به آموزههای اسلام و تبلور نور الهی است هر تلاشی برای خاموشی این نور محکوم به شکست بوده و بدون شک چنان که امام خمینی (ره) فرمودند مقصد ما اسلام و برای حاکم کردن احکام اسلام انقلاب کردیم برای تجلی معارف وحیانی انقلاب کردیم و این نور اگر چه دشمنان دوست ندارند ماندگار خواهد ماند.
وی گفت: اسلامخواهی، معنویتگرایی و عدالتورزی واقعهای الهی بود که در فضای جامعه رخ داد حتی در حوزه عدهای طرفدار تفکر جدایی دین از سیاست بودند که بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی با رهبری خردمندانه خود و بیان آموزههای دینی به تغییر افکار پرداخته و تفکرات انحرافی را کنار زدند.
عضو هیئت علمی دانشگاه رضوی ادامه داد: مقایسه اجمالی شعارهای انقلاب اسلامی با انقلابهای معاصر گویای تفاوت عمیق بین آنهاست. اهداف مالی وجه مشترک همه انقلاب است اما ویژگیهای این انقلاب برنامهریزیها و تصورات دشمنان را برهم زد؛ اهداف و آرمانهای مادیگرایی را به آرمان الهی اخلاق و معارفی تبدیل کرد.
احمدی نیک تأکید کرد: امام خمینی (ره) امام تحول در جوانان، حکومت، سیاست در آداب و رسوم و باورهای حاکم بر مردم بود ایشان تحول در نگرشها ایجاد کرد و بیان مفاهیم، جهاد، مقاومت، مبارزه با ظلم و دستگیری از مستضعفان را احیا کرد.
استاد حوزه و دانشگاه رضوی ابراز داشت: انقلاب اسلامی با هدف معنویتگرایی و ترویج دین در دنیای مادیگرای امروز، به حق تبلور نور الهی بوده و به رهبری مردی از تبار دین و دینباوران صالح و بینظیر، شجاع و دوراندیش، تمام ظواهر سایهافکنده بر جامعه را برچید.
وی در پایان به فرمایش اخیر رهبری در باب جهاد تبیین اشاره کرد و گفت: باید جهاد تبیین راه انداخته و کارکردهای انقلاب را بیان کنیم دست اندرکاران این وبینارها، معاونت فرهنگی دانشگاه رضوی، مجموعه آستان قدس و سایر مراکزی که در رواج فرهنگ انقلاب تلاش می کنند مصداق ترویج و اجرای جهاد تبیین هستند که به امر رهبر انقلاب توجه دارند.
انتهای پیام/