به گزارش دفاعپرس از کردستان، حجتالاسلام «عبدالرضا پورذهبی» نماینده ولی فقیه در استان کردستان امروز (پنجشنبه) در نشست با سرپرست و کارکنان ادارهکل آموزش و فنی و حرفهای استان کردستان که در دفتر نماینده ولیفقیه برگزار شد، با بیان اینکه فنی و حرفهای با آموزشهای تخصصی افراد کاری تحویل جامعه میدهد اظهار داشت: جوانان با کسب آموزش و بهرهگیری از خلاقیت و ابتکار میتوانند بخشی از مشکلات بیکاری و نبود شغل را در جامعه حل کند.
وی با اشاره به اینکه کردستان از نیروهای مستعد زیادی برخوردار است، افزود: فنی و حرفهای نیروهای کارآفرین، متخصص و متناسب با نیاز روز بازار آموزش میدهد.
پورذهبی آموزشهای فنی و حرفهای را مقدس و نیازمند همه افراد جامعه دانست و عنوان کرد: ارائه آموزشهای مهارتی و فنی و حرفهای به جوانان جویای کار ضروری است.
وی به دیدار اخیر مسئولان و کارگزاران نظام با رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و بیان داشت: معظمله در آن نشست تأکید فرمودند که همه مسئولان نظام از "غرور و انفعال" پرهیز کنند، متأسفانه برخیها دچار غرور شده و احساس خودبزرگبینی کرده و اشتباهات خود و انتقاد دیگران اهمیتی نمیدهند.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان با تأکید بر اینکه همه مسئولان «خودباوری» را سرلوحه کار خود قرار دهند خاطرنشان کرد: برخی از مسئولان در مسئولیتهایشان انفعال زیاد داشته که میتوان برای جلوگیری از انفعال بیشتر جوانان، آموزشهای فنی و حرفهای را گسترش داد.
مهارتآموزی یکی از نیازهای اولویتدار جامعه است
«فردین وکیلی» سرپرست اداره کل آموزش فنی حرفه ای استان کردستان نیز در این دیدار اظهار داشت: مهارت آموزی یکی از نیازهای اولویتدار و ضروری جامعه محسوب میشود و ایجاد اشتغال و توسعه آموزشهای مهارتی مورد توجه جدی فنی و حرفهای است.
وی با بیان اینکه باید مهارت آموزی در جامعه به شیوه خاصی دنبال شود افزود: نیروی انسانی ماهر میتواند نقش تاثیرگذاری در روند تولید جامعه داشته باشد.
وی اضافه کرد: برخورداری از دانش، مهارت و آشنایی با فناوری و تکنولوژی روز از مولفههای نیروی انسانی توانمند است.
سرپرست اداره کل آموزش فنی حرفهای استان کردستان از نیروی انسانی به عنوان سرمایه بسیار ارزشمند نام برد و ادامه داد: سازمان آموزش فنی حرفهای میتواند این تواناییها را در افراد ایجاد کند.
وی با بیان اینکه نیروی انسانی بزرگترین منبعی است که هر سازمانی بعهده دارد یادآور شد: فنی و حرفهای با ارائه آموزشهای مهارتی به نیروی انسانی میتواند نقش مهمی در تولید نیروی ماهر و خلاق در جامعه ایفا کند.
وکیلی تاکید کرد: سالانه ۱۸ هزار نفر در کردستان آموزشهای مهارتی را در بخشهای دولتی و خصوصی فرا میگیرند.
وی مقوله آموزش و کسب مهارت را یکی از برنامههای مهم فنی و حرفهای برشمرد و افزود: در این راستا آموزش در روستاها، زندانها و آموزش به سربازان در پادگانها و آموزش به روحانیون از برنامههای این اداره کل است.
انتهای پیام/