رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان مریوان:

قدردانی از رشادت‌های ايثارگران باعث تداوم راه انقلاب می‌شود

قدردانی از رشادت‌های ايثارگران باعث تداوم راه انقلاب می‌شود «مرادی» با بیان اینکه قدردانی از رشادت‌های ايثارگران باعث تداوم راه انقلاب می‌شود، گفت: جامعه‌ای كه در آن فرهنگ ايثار و شهادت نفوذ كرده باشد همواره در مسير رشد و تعالی حركت می‌كند.
کد خبر: ۵۴۴۹۵۷
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۱ - 12September 2022

قدردانی از رشادت‌های ايثارگران باعث تداوم راه انقلاب می‌شودبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از کردستان، «محمدصدیق مرادی» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران مریوان امروز در دیدار با خانوادە‌ شهدا در روستاهای «سردوش» و «درەتفی» از توابع این شهرستان اظهار داشت: صبر و ایثار خانواده شهدا کمتر از شهادت نیست، درود بر خانواده شهدا بخاطر صبری که داشته و رسالتی که به خوبی انجام داده و فرزندان رشیدی را به جامعه تحویل دادند.

وی با بیان اینکه دیدار و قدردانی از خانواده معظم شهدا از وظایف ماست، افزود: امنیت ایران اسلامی ثمره خون شهیدان است و ما به هر جایی که رسیدیم، مدیون رشادت‌ها و جوانمردی‌های شهدای گرانقدر اسلام هستیم و ان شاءالله بتوانیم ادامه دهنده راه آن بزرگان باشیم.

مرادی با تاکید بر اینکه زنده نگه‌داشتن ياد و خاطره شهدا و قدردانی از رشادت‌های ايثارگران باعث تداوم راه انقلاب می‌شود، ادامه داد: جامعه‌ای كه در آن فرهنگ ايثار و شهادت نفوذ كرده باشد همواره در مسير رشد و تعالی حركت می‌كند.

در پایان این دیدارها از خانواده شهدا به پاس سال‌ها مجاهدت و قدردانی، تجلیل شد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین