گروه اخبار داخلی دفاعپرس- سمانه حسنخانی؛ امروزه با توجه به مزایای بسیار چشمگیر انرژی هستهای، لزوم دستیابی به فناوری هستهای صلح آمیز در تامین امنیت و پیشرفت کشورها موضوعی انکارناپذیر است.
با توجه به بحران انرژی جهانی ناشی از افزایش بهای انرژی و بی ثباتی در بازار نفت و گاز، افزایش بیسابقه تقاضا برای انرژی باعث شده است که کشورها برای حفظ امنیت و منابع خود رقابت گستردهای برای تامین انرژی مورد نیاز خود داشته باشند.
در اختیار داشتن دانش فنی هسته ای علاوه بر خودکفایی در زمینه تامین انرژی از طریق سوخت هسته ای، باعث پیشرفت در سایر دانشها و تکنولوژی خواهد شد و جایگاه ایران همچون سایر کشورها در بازار انرژی و امنیتی آینده بالاتر خواهد رفت.
در آمریکا، وجود ۱۰۰ رآکتور، ۲۰ درصد برق این کشور را تامین می کند. ۳۰ کشور در جهان دارای انرژی اتمی هستند و ۴۴۰ رآکتور در سطح جهان وجود دارد. اما این موضوع در حالی است که جمهوری اسلامی ایران همواره به دنبال توسعه برنامه هستهای خود است و در تمام مراحل بسط و گسترش آن همواره بر صلح آمیز بودن آن برای فعالیت در برق و پیشرفتهای پزشکی تاکید دارد.
اما دشمنان نظام جمهوری اسلامی به بهانههای واهی و احمقانه اقدامات هستهای ایران را توسعه سلاح هستهای و کشتار تعبیر میکنند، و چندین سال است که مذاکرات برجام را به بن بست میکشند و یا دانشمندان هستهای ایران را در روز روشن ترور میکنند تا جلوی فعالیت و پیشرفت آنها را بگیرند.
۷ آذر سال ۱۳۹۹ تروریستهای موساد «محسن فخریزاده» دانشمند برتر هستهای کشورمان را ترور کردند. این ترورها دلیلی جز ترس و واهمه دشمنان از قدرت این آب و خاک ندارد، برای دشمن دانشمند، دانشجو ، محقق و ... فرقی ندارد و در برابر تفکر الهی و جهادی که در برابر ظلم و جنایت فریاد می زند، مقابله میکند و نمیخواهد آن را درک کند.
رشد جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک قدرت هستهای، فرضیههای قدرتهای غربی در عرصه معادلات میدانی خاورمیانه را با چالش رو به رو کرده است و ایران امروز به بازیگری با قدرت تعیین کنندگی بالا در خاورمیانه تبدیل شده است.
این کشور حامل افکار، ایدهها و ایدئولوژی است که با نظام بین المللِ غرب محور، مخالف است و همواره به دنبال صلح، اتحاد مسلمانان جهان و فروپاشی تسلط و قدرت غالبِ قدرت های غربی، مخصوصا بر امورات مسلمانان است.
همچنین ایران با تبدیل شدن به یک قدرت تمامعیار هستهای، تا حد زیادی جایگاه خود به عنوان یک قدرت برجسته خاورمیانهای را ارتقا داده است. ابتکار ایران در راهاندازی غنی سازی ۶۰ درصدی اورانیوم در واکنش به حمله خرابکارانه علیه تاسیسات اتمی ستودنی است؛ موضوعی که عملا طرفهای برجام مخصوصا تروئیکای اروپایی و آمریکا را فعالانه به میز مذاکره با ایران بازگرداند.
انتهای پیام/ ۳۴۱