در همایش خادمین نمایندگی حفظ آثار دفاع مقدس؛

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس خراسان رضوی: لازمه نوکری برای شهدا، زندگی شهیدانه است/ دفاتر نمایندگی حفظ آثار دفاع مقدس نقش مطالبه‌گری دارند

سردار «یوسفعلی‌زاده» با تأکید بر اینکه دفاتر نمایندگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس باید در راستای پیشبرد مأموریت‌های این حوزه ثابت قدم باشند، گفت: قدر فرصت خدمت را، مضاعف بدانید و خود را از آفت‌ها و آسیب‌های آن مصون بدارید چراکه نوکری برای شهدا، نیازمند زندگی شهیدانه است.
کد خبر: ۵۸۷۷۴۷
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۹ - 08May 2023

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس خراسان رضوی: لازمه نوکری برای شهدا، زندگی شهیدانه است/ دفاتر نمایندگی حفظ آثار دفاع مقدس نقش مطالبه‌گری دارندبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مشهد، سردار سرتیپ دوم پاسدار «حسینعلی یوسفعلی‌زاده» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی در همایش سالانه مدیران و خادمین نمایندگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در شهرستان‌ها که امروز (دوشنبه) در مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس این استان برگزار شد، با بیان اینکه «ما متحدیم» شعار بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در مأموریت‌های سال جاری است، اظهار داشت: از بدو پیروزی انقلاب اسلامی تا به امروز یکی از عناصر اصلی تداوم و پیشرفت نظام مقدس جمهوری اسلامی، اتحاد است که امام خمینی (ره) از آن به عنوان «وحدت کلمه» نام بردند؛ بر همین اساس وحدت عنصر برتری‌ساز و رمز پیروزی است.

وی افزود: حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس یک وظیفه عام، تکلیف شرعی و مسئولیت انقلابی است که آحاد جامعه نسبت به آن مسئول هستند.

این مسئول یادآور شد: با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها باید با صد زبان به دنبال نشر ارزش‌های دفاع مقدس، جهاد تبیین، گرامیداشت مناسبت‌های ملی دفاع مقدس و مقاومت که جزو ایام‌الله است، باشیم.

این مسئول با تأکید بر بازخوانی وصایای شهدا و مرور خاطرات دفاع مقدس، تصریح کرد: دفاتر نمایندگی حفظ آثار و نشر ارزش‌­های دفاع مقدس در شهرستان­‌ها سه عرصه مهم را اولویت قرار دهند. یادمان‌های شهدای گمنام در سطح استان باید مرکز ثقل گرامیداشت مناسبت‌های ملی دفاع مقدس و مقاومت باشند؛ بر همین اساس اولین عرصه، رونق­‌بخشی به این یادمان­‌ها و تبدیل آن‌ها به قطب فرهنگی است که این مهم جز با برگزاری برنامه‌های اثرگذار فرهنگی میسر نمی‌شود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی گفت: دومین عرصه، گرامیداشت مناسبت‌های ملی دفاع مقدس و مقاومت است که باید در شهرستان‌ها نسبت به آن اهتمام شود.

یوسفعلی‌زاده گفت: سومین عرصه، اجرای برنامه‌های سالانه، ابلاغی از سوی اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان با استفاده از ظرفیت‌های محلی است چراکه این برنامه‌ها ظرفیت صد زبان را ارائه و با تنوعی که در آن وجود دارد اجرا را آسان‌تر می‌کند.

این مسئول تأکید کرد: شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، ستاد گرامیداشت مناسبت‌های ملی دفاع مقدس و مقاومت و همچنین هیئت امنای شهدای گمنام سه ظرفیتی هستند که دفاتر نمایندگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس شهرستان‌ها را در اجرای هرچه بهتر مأموریت‌های محوله یاری می‌کنند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی با قدردانی از اقدامات صورت گرفته در حوزه نشر ارزش‌های دفاع مقدس در شهرستان‌ها، بیان داشت: باید در راستای پیشبرد مأموریت‌های این حوزه ثابت قدم بمانید و مطالبه‌گری کنید و بر آن مداومت داشته باشید.

وی ادامه داد: قدر فرصت خدمت را، مضاعف بدانید و خود را از آفت‌ها و آسیب‌های آن مصون بدارید چراکه نوکری برای شهدا، نیازمند زندگی شهیدانه است.

در ادامه این نشست، جلسه تخصصی رابطین حفظ آثار مشارکت زنان در دفاع مقدس استان خراسان رضوی در شهرستان‌ها با هدف تبیین مهمترین اولویت‌های حوزه مأموریتی این مدیریت برگزار شد.  

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها