استاندار گیلان:

وصیت نامه شهدای عزیز گیلان مستندسازی شود

عباسی یادواره شهدا را نماد بارز جهاد تبیین دانست و گفت: شهدا در وصیت نامه‌های خود بر رعایت حجاب در جامعه توصیه موکدی داشتند لذا به منظور روشن‌گری در جامعه باید سیره عملی و وصیت نامه شهدا را مستند سازی و آن را برای نسل جدید بازگو کنیم.
کد خبر: ۶۰۳۵۰۸
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۰ - 14July 2023

وصیت نامه شهدای عزیز گیلان مستندسازی شودبه گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، «اسدالله عباسی» استاندار گیلان ۲۲ تیر در جلسه ستاد کنگره بزرگداشت هشت هزار شهید گیلان، با بیان اینکه برگزاری کنگره‌ها و یادواره‌های شهدا یکی از بهترین راه‌ها برای اشاعه فرهنگ شهادت در کشور است، اظهار داشت: اگر مسئولان و متولیان در نظام مقدس جمهوری اسلامی به ویژگی‌های شهدا توجه کرده و بر همان مسیر حرکت کنند بسیاری از مشکلات کشور حل خواهد شد.

وی با اشاره به بازگو کردن پیام شهدا برای نسل جدید در حوزه‌های مختلف، گفت: پیام شهدا ایثار، ایستادگی و ولایت پذیری بود و لذا باید با مستندسازی وصیت‌نامه شهدا راه مشترک شهدا، شناسایی و برای نسل جدید بازگو شود.

استاندار گیلان بیان کرد: یاد و خاطره شهدا باید در تمامی شهرستان‌های استان گیلان زنده نگه داشته شود و این امر بدون برگزاری یادواره شهدا، بیان وصیت‌نامه شهدا و توجه به نصب عکس زیبای شهیدان در المان‌های شهری امکان پذیر نیست.

عباسی با بیان اینکه گفتار، رفتار و اعمال ما باید براساس سیره عملی امام راحل (ره)، مقام معظم رهبری و شهدا باشد، تصریح کرد: شهدا با تبعیت از، ولی فقیه با پروردگار خود معامله کردند و در راه حق و حقانیت اسلام عزیز به شهادت رسیدند.

وی با تاکید بر نصب و نوسازی المان‌های شهدا در تمامی شهرستان‌های استان، بیان کرد: در هر نقطه‌ای از استان خون پاک شهیدی وجود دارد که با فداکاری‌های خود باعث سربلندی نظام مقدس شدند، از این رو باید در ورودی شهر‌ها و تمامی نقاط استان المان‌های شهدای شاخص هر منطقه نصب شود.

نماینده، ولی فقیه در گیلان با اشاره به نقش مردم در برگزاری باشکوه نخستین کنگره هشت هزار شهید گیلان، تصریح کرد: تمامی مسئولان باید خود را وام‌دار شهدا بدانند، زیرا برای هر صندلی مدیریتی شهدای بسیاری تقدیم انقلاب شدند؛ از این رو مانند کنگره اول در دومین کنگره بزرگداشت رشادت‌های هشت هزار شهید استان هم باید از ظرفیت مردم در بخش‌های مختلف استفاده شود.

وی با بیان اینکه گیلان و میدان شهرداری رشت قدمگاه شهدا و سردار شهید حاج قاسم سلیمانی است، افزود: دشمنان ما کسانی هستند که با دین اسلام مخالف بوده و اجازه قرآن سوزی را در کشور خود می‌دهند، لذا اجازه نمی‌دهیم بی حجابی در این استان گسترش پیدا کند.

استاندار گیلان با تاکید بر وجود نوآوری در مساجد استان و برگزاری برنامه‌های فرهنگی در این اماکن، بیان کرد: در مساجد گیلان باید نوآوری وجود داشته و در‌های مساجد فقط برای اقامه نماز باز نباشد، زیرا در این صورت نمی‌توان نسل جدید را با شهدا و ویژگی شهدا آشنا کرد.

عباسی ادامه داد: ملت ایران ۴۴ سال صبر، مبارزه و ایستادگی کرده و اکنون در جهان و خاورمیانه به یک کشور تاثیر گذار مبدل شده است و این همان حکمرانی اسلامی می‌باشد که این امر نشان دهنده نقش توسل به پروردگار در حوزه‌های مختلف است.

میدان شهرداری رشت به موزه شهدا تبدیل شود

سردار محمد عبدالله پور، فرمانده سپاه قدس گیلان نیز در این جلسه، با بیان اینکه هشت هزار شهید بزرگوار استان هر کدام برای خود یک قهرمان هستند، اظهار کرد: هر کدام از شهدا دارای ویژگی‌های خاصی به لحاظ معنوی هستند که اگر سیره این عزیزان مورد توجه قرار گیرد به حل مشکلات کشور کمک فراوانی می‌کند.

وی با اشاره به مردمی بودن برگزاری کنگره هشت هزار شهید گیلان، گفت: اولین کنگره هشت هزار شهید استان گیلان یکی از کم هزینه‌ترین کنگره‌ها در سطح کشور بوده است، زیرا مردم نقش مهمی در اجرای آن داشتند.

فرمانده سپاه قدس گیلان با تاکید بر لزوم برگزاری ماهیانه کمیته‌های کنگره هشت هزار شهید در گیلان، افزود: باید با فراخوان‌هایی ایده‌های مردم را در خصوص برگزاری کنگره هشت هزار شهید گیلان دریافت کرده و از آن استفاده کنیم، زیرا این امر به مردمی کردن این کنگره کمک می‌کند.

عبدالله پور با بیان اینکه باید میدان شهرداری رشت به موزه شهدا تبدیل شود، گفت: در میدان شهدای ذهاب شهدای بسیاری برای حضور در جبهه‌های حق علیه باطل حضور داشته و از این مکان برای دفاع از اسلام وارد مناطق عملیاتی شدند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها