به گزارش خبرنگار دفاعپرس از کردستان، بمناسبت ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار امروز همایش پیامآوران عاشورا و تجلیل از خواهران و فرزندان شاهد و پرستاران در ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کردستان باحضور مسئولان استانی برگزار شد.
حجتالاسلام «برومند رازیانی» مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان در این مراسم ضمن تبریک روز پرستار اظهار داشت: اگر دلاوریهای حضرت زینب (س) نبود وقایع تاریخ را کسی به یاد نمیآورد و شجاعت این بانوی گرامی موجب میشود که یزید هم احساس پشیمانی کند و حداقل در ظاهر نادم باشد و اسرا را به مدینه بفرستد.
وی افزود: حضرت زینب(س) نقش بی بدیلی در عاشورا دارد و صبر و بردباری ایشان الگو همه بانوان است.
حجتالاسلام رازیانی با اشاره به اینکه دو وجه برای نامگذاری روز پرستار وجود دارد،گفت: استقامت و بردباری حضرت زینب (س) و مراقبت و پرستاری ایشان از کودکان کربلا و امام سجاد (ع) وجه اول آن است.
وی اضافه کرد: علاوه بر پرستاری از جسمها پرستاری و دفاع از آئین و شریعت محمدی دیگر وجه نامگذاری روز پرستار و میلاد حضرت زینب است که اگر ایستادگی و مقاومت و صبر حضرت زینب نبود شاید نامی از دین و آئین پیامبر باقی نمیماند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان با اشاره به جایگاه شهدا اضافه کرد: شهدای ما تکلیف خود را از دفاع از این سرزمین انجام دادهاند و اکنون رسالت ماست که زینبوار از اسلام ناب محمدی (ص) دفاع کنیم.
وی به جنایات رژیم صهیونیست در غزه اشاره کرد و یادآور شد: امروز جنایات رژیم سفاک در غزه دل هر انسانی را به درد میآورد و قصه غزه فقط غزه اسلام و یهود نیست بلکه امروز به قصه انسانیت تبدیل شده است.
حجتالاسلام رازیانی اضافه کرد: امروز نمیتوان گفت کسی انسان باشد و کودکان خردسال و نسلکشی غزه را ببیند دلش به درد نیاید.
وی با بیان اینکه در دنیا مولفههایی در عرف بینالملل و قوانین محترم شمرده میشود که یکی از آنها این است که جنگ باید با طرف نظامی باشد نه اینکه شهروندان عادی را هدف قرار دهد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان خاطرنشان کرد: در جنگ پزشک و بیمارستان دارای امنیت و مصونیتی است و زنان و کودکان باید دارای امنیت باشند اما چیزی از قوانین محدودیتها باقی نمانده و رژیم صهیونیست همه قوانین را زیرپا گذاشتهاند و امروز با هدف قرار دادن بیمارستانها، مدارس و اردوگاهها مشخص شد که اینها چه رژیمی هستند.
وی با بیان اینکه برای ما قانع کردن بچهها دهه هشتادی، نودیها و دهه هفتادیها و تشریح جنایاتی که جزو لاینفک این رژیم به شمار میرفت سخت بود، افزود: دشمن با در پیش گرفتن جنگ ترکیبی و جنگ روایتها در فضای رسانهای برای همه بگونهای جلوه داده بودند که ما دشمنی با کسی نداریم و شما میخواهید ما را نابود کنید بنابراین متقاعد کردن جوان و نوجوان در خصوص این جنایات رژیم صهیونیست کار سادهای نبود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان یادآور شد: اگر سالیان سال هزینه میکردیم آنگونه که به همت دلیرمردان حماس در طوفان الاقصی عیان شد نمیتوانستیم اتفاقی را رقم بزنیم.
انتهای پیام/