نویسنده کتاب "حقیقت سمیر" عنوان کرد؛

چرا سمیر قنطار "سردار اسرا" لقب گرفت؟/ ماجرای گریه پزشک سوئیسی برای سمیر

دکتر یعقوب توکلی با اشاره به درخواست یکی از قضات رژیم صهیونیستی از قنطار برای بیان یک عذر خواهی کوتاه به شرط آزادی و قرار گرفتن در لیست تبادل اسرا به نقل از قنطار، گفت: حتی آروزی همین یک کلمه را بر روی دل رژیم صهیونیستی نهادم.
کد خبر: ۶۳۹۲۹
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۴ - 27December 2015

چرا سمیر قنطار

به گزارش گروه بینالملل دفاع پرس، دکتر یعقوب توکلی نویسنده کتاب "حقیقت سمیر" طی گفتوگویی در برنامه پیشخوان در خصوص آزادگی قنطار اظهار داشت: پس از یک دوره طولانی اعتصاب غذای زندانیان قرار شد دو نفر از نمایندگان رژیم صهیونیستی برای پیگیری این مسئله با دو نماینده اسرا گفتوگو کنند که این دو نماینده، یکی مروان برغوثی فرمانده گردانهای الاقصی و نیز سمیر قنطار بود که نماینده عرب رژیم صهیونیستی پس از دست دادن با مروان برغوثی قنطار حاضر به دست دادن با وی نشد.

نویسنده کتاب "حقیقت سمیر" در توضیح این ماجرا با اشاره به اینکه در همان شب مجری شبکه 2 رژیم صهیونیستی قصد محکومیت نماینده رژیم را برای دست دادن با نمایندگان اسرا در زندان داشت که این فرد خود اذعان کرد که پس از دست دادن با برغوثی قنطار از دست دادن با وی اجتناب کرد و دستهایش را در جیب نهاد. بنابر این نشان داد قنطار حتی به اندازهای اندک هم در بدترین شرایط  در برابر رژیم صهیونیستی کوتاه نیامد.

وی از رونمایی کتاب خود در هفته آینده خبر داد و افزود: این کتاب در اختیار بیش از صد نفر از احزاب و گروه های مختلف قرار داده شده و همه اذعان کردند که به شدت تحت تاثیر قرار گفته اند.

دکتر توکلی در خصوص تصمیم خود برای نگارش کتاب هم گفت: وقتی ایشان آزاد شد متوجه شدم سمیر در مسیر مبارزه هرگز حتی ذرهای کوتاه نیامد و با توجه به تجربیات زیاد وی در منطقه و فشار تبلیغاتی سنگین علیه او و اتهاماتی که به وی وارد شد مثل مارکسیست بودن و یا ازدواج با یک دختر یهودی یا گرفتن مدرک دکتری سیاسی در زندانهای رژیم صهیونیستی گفت: در جوانی هم کتابی در خصوص مبارزات ماندلا خوانده بودم که نشان می داد ماندلا فرمانده یک گروه نظامی علیه آپارتاید و یک قهرمان مبارزه علیه آپارتاید بود و با توجه به شباهت زیاد میان این دو شخصیت تصمیم به نگارش کتابی در خصوص قنطار گرفتم بنابر این پس از 50 جلسه در یک دوره زمانی کوتاه و منظم مصاحبههایی با وی به صورت کاملا حرفهای انجام شد که ضبط تلویزیونی هم شد.

وی با اشاره به یادآوری خود به قنطار درباره اهداف نگارش این کتاب و با اشاره به شخصیت ویژه قنطار گفت: در این گفتوگوها دریافتم وی بیش از 4 هزار جلد کتاب در زندان خوانده که بر بسیاری از آنها تسلط کامل دارد و این نشان دهنده ذهن جوال و سازمان یافته و منظم وی است.

دکتر توکلی با رد اتهام علیه قنطار درباره گرفتن دکتری علوم سیاسی در زندانهای رژیم صهیونیستی افزود: در حالیکه در همه زندانهای دنیا حق تحصیل برای همه افراد وجود دارد اما قنطار برای گرفتن حق تحصیل غیر حضوری کوتاه مدت چندین بار مجبور به اعتصاب غذا شد که در نهایت با یک امتحان کوتاه موفق به دریافت لیسانس علوم انسانی شد.

وی به نقل از قنطار مبنی بر اینکه برای حداقل حقوق مجبور به اعتصاب غذا بودند، افزود: قنطار در مدت زندانی بودن خود شاهد شهادت دستکم 200 فلسطینی به علت اعتصاب غذا بود.  

نویسنده کتاب "حقیقت سمیر" با اشاره به مهارت رژیم صهیونیستی در قتل غیرمسئولانه در خصوص ادعای رژیم درباه ازدواج وی با یک دختر یهودی در زندان که با هدف مهربان نشان دادن رژیم صهیونیستی صورت گرفت در تشریح ماجرا گفت: در هجده سال پایان زندان، قنطار کاملا ممنوع الملاقات بود و تنها در 12 سال نخست زندان ملاقات هایی با مادر دکتر جبر گشا، استاد فیزیک دانشگاه غزه با نام " ام جبر" داشت که به مادر فلسطینی قنطار شهرت داشت.

وی درباره شکنجههای وارده به قنطار در زندان های رژیم صهیونیستی هم افزود: این مبارزه نسوه شش تا هفت ماه تحت بازجویی بسیار شدید قرار داشت که حتی با شکنجههای ساواک در دوران قبل از انقلاب قابل قیاس نبود.

دکتر توکلی با اشاره به کینه شدید رژیم صهیونیستی نسبت به این مبارزه خستگی ناپذیر به علت ضربات سنگینی که به رژیم وارد کرده بود افزود: "مناخیم بگیم" بارها گفته بود بلایی بر سر قنطار می آوریم به به ذهن ابلیس نرسیده است.

این نویسنده به نقل از قنطار افزود: پس از یک دوره شکنجه و اجازه ویزیت توسط پزشک سوئیسی این پزشک پس از دیدن بدن قنطار بشدت گریه کرد.

یعقوب توکلی در این باره افزود: در جلسات مصاحبه هم همه حاضران در جلسه پس از شنیدن خاطرات قنطار درباره شکنجههای وارده به وی به شدت تحت تاثیر قرار گفتند و گریستند اما قنطار در تمام آن لحظات هم در برابر رژیم صهیونیستی ذره ای کوتاه نیامد.

سمیر قنطار قدیمی ترین اسیر لبنانی در بند رژیم صهیونیستی 20 جولای 1962 در روستای دروزی نشین ابک از توابع استان جبل لبنان به دنیا آمد. وی در سال 1978 میلادی بعد از یک عملیات علیه رژیم صهیونیستی در شهرک صهیونیست نشین نهاریا به اسارت درآمد و در لبنان " سردار اسرا" لقب گرفت.

قنطار در سال 1387 شمسی (2008 )میلادی بعد از 30 سال اسارت در جریان تبادل اسرای لبنانی و رژیم صهیونستی آزاد شد. قنطار هفته گذشته در پی حملات جنگنده های رژیم صهیونیستی به حومه دمشق به شهادت رسید. 

نظر شما
پربیننده ها