به گزارش گروه سایر رسانههای دفاعپرس، محمد محمدی ثانی کارشناس مسائل سیاسی در گفتوگو با برنامه «روی موج مقاومت» با اشاره به ادعای صهیونیستها در مورد کشف یک تونل ۴۰ کیلومتر از حماس اظهار داشت: از زمانی که صهیونیستها ورودی این تونل را پیدا میکنند، یک شبانه روز مجبور هستند وقت بگذارند تا بتوانند صرفا ورودی تونل را باز کنند و برای این کار از متخصصین مختلف استفاده میکنند.
وی با اشاره به تجربههای وحشتناک سربازان رژیم صهیونیستی از کشف تونلهای حماس اظهار کرد: در روزهای قبل از آن، هر گاه تونلی توسط رژیم صهیونیستی کشف و سربازان آن وارد میشدند بلافاصله توسط نیروهای حماس کشته یا مجروح میشدند. با توجه به این موضوع، صهیونیستها به یکی از اسرای صهیونیستی دوربین وصل میکنند و به داخل میفرستند تا در صورت مواجه با تله انفجاری، این اسیر کشته شود.
این کارشناس مسائل سیاسی در مصاحبه با رادیو مقاومت با بیان این که هیچ تله انفجاری در تونل کشف شده وجود نداشت، اظهار کرد: در باقی تونلهایی که صهیونیستها کشف میکردند، معمولا تله گذاری میشد، اما این تونل از هیچ تلهای برخوردار نبود. وقتی وارد تونل شدند، فیلمهای زیادی منتشر کردند و وزیر دفاع از تونل بازدید کرد تا یک مانور تبلیغاتی برگزار کنند.
وی اشاره کرد: تونل مکشوفه، تقریبا ۴۰ کیلومتر مانده به شمال نوار غزه شروع شده است و انتهای آن گذرگاهی است که به سرزمینهای اشغالی وصل میشود. در حقیقت این تونل برای اجرای عملیات طوفان الاقصی استفاده شده بود و حتی گردان القسام ویدیویی از عملیات هفت اکتبر منتشر کردند که از همین تونل وارد سرزمین اشغالی شده بودند و اسرا را از همین تونل رد کردند.
محمدی ثانی از پیامی که نیروهای مقاومت برای صهیونیستها گذاشته بودند گفت و بیان کرد: آنها خطاب به صهیونیستها نوشته بودند «دیر رسیدید و ماموریتی که میخواستیم در هفت اکتبر انجام دهیم را از طریق این تونل به پایان رساندیم». در واقع تونلی که صهیونیستها کشف کردند اساسا هیچ مصرف دیگری نداشته است و کار خود را در هفت اکتبر برای اجرای عملیات طوفان الاقصی انجام داده است.
وی افزود: نیروهای مقاومت در حقیقت با انتشار آن ویدیو، تمام دستاوردهایی که صهیونیستها مدعی بودند با کشف تونل به دست آورده اند را به باد دادند. رژیم صهیونیستی با توجه به این که تحت فشار است، دوست داشت با اعلام کشف این تونل برای خود دستاورد بسازد.
منبع: رادیو مقاومت
انتهای پیام/ ۱۳۴