«حسن عابدینی» معاون امور استانهای سازمان صداوسیما در گفتوگو با خبرنگار فرهنگ و هنر دفاعپرس، با تاکید براینکه شبکههای رادیویی و تلویزیونی نقش مهمی در معرفی کتاب ایفا میکنند، اظهار داشت: من سالهاست در زمینه معرفی کتاب از طریق برنامههای تلویزیونی تلاش میکنم؛ دورانی که در معاونت سیاسی رسانه ملی مشغول بودم و نخستینبار معرفی کتاب را در بولتنهای خبری ۱۴ و ۲۱ شروع کردیم و تلاش شد در تمام روزها کتاب معرفی کنیم.
وی به اهمیت معرفی کتاب از طریق رسانه ملی پرداخت و با بیان اینکه حتما باید رسانه تصوری و ملی به کتاب ضریب بدهد، افزود: وقتی کتابها معرفی میشد و چاپ چندم همان کتاب را بعد از مدتی در کتابفروشیها میدیدم از نتیجه خرسند بودم.
معاون امور استانهای سازمان صداوسیما به دوره جدید فعالیت خود پرداخت و تصریح کرد: وقتی به معاونت اموراستانها منتقل شدم، تلاش کردم این موضوع را در رادیو و تلویزیونهای استانی دنبال کنم، خوشحالم که بگویم در برنامههای صبحگاهی وعصرگاهی، کتاب را معرفی میکنیم. معتقدم در سند تحول که برمبنای دو موضوع «هویتمحوری» و «عدالتگستری» است حتماً یکی از موضوعات راهگشا، کتابخوانی است.
عابدینی استفاده از هوش مصنوعی برای صوتی و تصویری کردن کتاب را یک اقدام مهم دانست و تاکید کرد: با این اقدامات در آینده کتابهای صوتی بیشتری در دسترس قرار خواهد گرفت.
وی موضوع کتاب و کتابخوانی را یک موضوع اساسی دانست و ادامه داد: اگرچه میگویند، کسانی که در صداوسیما هستند مایل نیستند که کتاب گسترش پیدا کند، اما چنین نیست. ما همواره افراد را تشویق و ترغیب به کتاب و مطالعه میکنیم تا مسئله کتابخوانی را در دستور کار قرار دهند؛ چراکه با کتاب خواندن راحتتر میتوانیم دنیای خوب، راحتتر و توام با دانش را برای همه ترسیم کنیم.
معاون امور استانهای سازمان صداوسیما با تاکید براینکه همواره در برنامههای مختلف شبکههای استانی به معرفی کتاب میپردازیم، گفت: معرفی شهدا و شخصیتهای ویژه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس از طریق معرفی کتابهای منتشر شده کار ویژهی دفاتر استانی صداوسیما است که نسبت به آن اهتمام داریم و سعی میکنیم در دفاتر مختلف به آن تنوع بدهیم چراکه معتقدیم این کار یک فعالیت موثر برای معرفی یک شهید است.
انتهای پیام/ 121