به گزارش خبرنگار دفاعپرس از استان خراسان رضوی، سردار سرتیپ دوم پاسدار «حسینعلی یوسفعلیزاده» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان خراسان رضوی در نشست شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس شهرستان جغتای که در فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: اگر ایثارها و ازخودگذشتگیها نبود انقلاب اسلامی 45 سالگی خود را جشن نمیگرفت.
وی افزود: قشرهای مختلف مردم و مسئولین دلسوز در تمام جغرافیای ایران اسلامی تلاش کردند که نظام مقدس جمهوری اسلامی در عرصه داخلی، منطقهای و بینالمللی به این جایگاه دست پیدا کند.
این مقام مسئول با بیان اینکه خداوند به تلاشهای صورت گرفته در راستای تداوم انقلاب اسلامی، برکت خواهد داد، یادآور شد: به کوری چشم دشمنان انقلاب اسلامی، نظام مقدس جمهوری اسلامی ماندگار و صادر شده و در عرصههای مختلف پیشرفتهای چشمگیری داشته به گونهای که قابل قیاس با شرایط قبل از پیروزی انقلاب اسلامی نیست.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان خراسان رضوی تاکید کرد: اگرچه این پیشرفتها قانعکننده نیست و تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله است اما خداوند را شاکریم هستیم چراکه وعده الهی است که اگر شکرگزار باشیم خداوند نیز نعمات خود را زیادت میبخشد.
یوسفعلیزاده ادامه داد: دفاتر نمایندگی حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در سطح شهرستانها ماموریت خود را به صورت داوطالبانه و بسیجی دنبال میکنند و مسئولین محلی باید تلاش کنند این کار شکل بگیرد و تقویت شود.
وی با بیان اینکه مستکبرین از موضع بالا به ملتها و دولتها نگاه میکنند، گفت: انقلاب اسلامی، نظام مقدس اسلامی و پیشرفت در عرصههای مختلف بر خلاف میل مستکبرین عالم انجام شد. آنها به دنبال آن هستند تا ایران در جامعه جهانی ذوب شود و به عنوان یک عضو اثرپذیر از نظام سلطه نقشآفرینی کند و در برابر ظلم و ستمی که بر ملتهای مظلوم همچون یمن و فلسطین روا داشته میشود سکوت کند اما موضع جمهوری اسلامی که منطبق با اندیشه و تدابیر امامین انقلاب اسلامی است مقاومت و ایستادگی در برابر مستکبرین و زورگویان است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان خراسان رضوی یادآور شد: پیشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت، مسئولین و قشرهای مختلف مردم باید تلاش کنند که منطق جهاد، مقاومت و شهادت با صد زبان در شهرستان جغتای نشر پیدا کند.
این مقام مسئول؛ تبلیغات محیطی، گرامیداشت ۴۳ مناسبت ملی دفاع مقدس و مقاومت، تشییع و خاکسپاری شهدای گمنام، فعالیتهای هنری و ادبی، سرگذشتپژوهی پیشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت، تبلیغ در فضای مجازی و تدوین دانشنامه دفاع مقدس را از عرصههای نشر ارزشهای دفاع قدس برشمرد و در ادامه ابراز داشت: با توجه به نقش جغتای در دفاع مقدس این نقش باید با کمک مردم، دلسوزانه احصا و جهت بهرهمندی آیندگان در قالب کتاب تدوین شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش یادمانهای شهدای گمنام در ترویج فرهنگ دفاع مقدس و مقاومت، گفت: این یادمانها در هر نقطه از استان که قرار دارد باید با محوریت هیئت امناهای شهدای گمنام به کانون ترویج فرهنگ مقاومت و قطب فرهنگی تبدیل شوند و در ادامه بناهایی احداث شوند که خدمات جانبی ارائه دهند و بسترساز حضور و استقرار زائران در این یادمانها شوند.
انتهای پیام/