گروه استانهای دفاعپرس ـ «ابوالقاسم محمدزاده» پیشکسوت دفاع مقدس؛ حرکت فرهنگی راهیان نور برای نسلهای آینده تمدنساز و فرهنگساز است، مشروط به اینکه از این فرصت و ظرفیت به درستی استفاده شود.
اگر در فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص راهیان نور تأمل کنیم به نقش و اهمیت این سفر معنوی پیخواهیم برد. معظمله راهیان نور را بهرهبرداری از ثروت ملی دفاع مقدس میدانند و در این خصوص بهترین تبیینها و توصیفها را از این ثروت ملی و نقش راهیان نور داشتهاند.
ایشان این رویداد فرهنگی را یک فناوری برای استخراج این ثروت و گنجینه ملی معرفی نموده و بهرهگیری معنوی و زیارت با معرفت را مورد تاکید قرار دادهاند.
راهیان نور از کارکردهای متنوع و همه جانبهایی همچون کارکردهای تربیتی و فرهنگی، مقابله با جنگ نرم دشمن و هویتبخشی در عرصههای مختلف ملی، دینی و انقلابی برخوردار است. این حرکت عظیم، غرور و اعتماد به نفس ملی را افزایش داده و همبستگی علایق و سلایق مختلف را ارتقا میدهد و سبب حیات و بالندگی جامعه برای فتح خرمشهرهای پیش رو میشود.
در این حرکت عظیم فرهنگی، علاوه بر پرداختن به معارف و ارزشها، اهداف، نتایج، جغرافیا، یگانهای عملکننده و نتایج عملیاتها در بُعد داخلی و خارجی باید به ماهیت، توانمندی و عملکرد رزمندگان در دفاع مقدس هم پرداخته شود.
و سخن پایانی اینکه راه که روشن است. هزاران شهید دوران دفاع مقدس چراغی را فرارویمان روشن نمودند که راه را گم نکنیم.
پروژه عظیم فرهنگی و هنری و معنوی راهیان نور میتواند تأثیرگذاری خاص خود را بر مخاطب داشته و اصلاح جامعه را رقم بزند، لازمه تحقق این مهم به شکل برگزاری و محتواهای ارائه شده در این بازه زمانی متناسب با نیاز مخاطب بستگی دارد.
کربلاهای جنوب ایران، به اعتقاد رزمندگان و شهدا محل نزول ملائکهالله و ظهور و بروز امدادهای غیبی بود؛ بر همین اساس طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی؛ ۲۰ اسفند به عنوان «روز ملی راهیان نور» در تقویم رسمی کشور ثبت شد که این نامگذاری نشاندهنده اهمیت و تأثیر این جریان بزرگ فرهنگی مردمی است.
انتهای پیام/