گرامیداشت بازگشت ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش برگزار شد؛

فرمانده نداجا: شیران بیشه دریا حافظ منافع اقتصادی کشور هستند

امیر ایرانی گفت: شیرانی که در بیشه دریا قدم برمی‌دارند، حافظ منافع اقتصادی کشور هستند.
کد خبر: ۶۶۷۶۹۹
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۷ - 16May 2024
فرمانده نیروی دریایی ارتش: شیران بیشه دریا حافظ منافع اقتصادی کشور هستندبه گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، آیین گرامیداشت سالگرد بازگشت ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش و ثبت این روز در تقویم رسمی کشور تحت عنوان «روز افتخار و اقتدار دریایی ارتش جمهوری اسلامی» با حضور امیر دریادار «شهرام ایرانی» فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، «محمدمهدی اسماعیلی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، «غلامعلی حداد عادل» رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و دیگر مسئولان همزمان با نهمین روز سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در صحن اصلی مصلای امام تهران در ارتباط مستقیم تصویری با ناوشکن ۸۶ برگزار شد.
 
امیر دریادار ایرانی در این مراسم اظهار داشت: امروز، به دلیل افتخارآفرینی مردم در جمع شما حاضر شدیم. من و همرزمانم هشت ماه بدون هیچ گونه نگرانی دریانوردی کردیم و آمده‌ایم به شما خسته نباشید بگوییم و همواره با افتخار و اقتدار پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران را در گوشه گوشه اقیانوس‌ها افراخته نگاه داریم.
 
وی افزود: قول می‌دهم شیرانی که در بیشه دریا قدم می‌زنند، حافظ منافع اقتصادی کشور هستند و اقتصاد را در عمق دریاها پایدار نگاه می‌دارند تا شاهد افتخارات روزافزونی باشیم، شرمنده خانواده‌های معزز شهدا نباشیم، نماینده‌های درستی باشیم و درست قدم برداریم.
 
با اجرای سیاست‌های توسعه‌ای دریامحور چهره جنوب کشور عوض و آباد خواهد شد
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی نیز با بیان این‌که با اجرای سیاست‌های توسعه‌ای دریامحور چهره جنوب کشور عوض و آباد و منشا گسترش و توسعه صنعت خواهد شد، اظهارکرد: در این راستا توسعه نیروی دریایی یک رکن است.
 
حدادعادل افزود: سیاست‌های کلی توسعه دریامحور را بررسی کردیم که از سوی رهبری ابلاغ شده بود و در سال‌های آینده اجرای این سیاست‌های کلی را شاهد خواهیم بود.
 
وی اظهار داشت: هر جا آب هست، آبادی هم هست. کمتر مزرعه و روستای کوچکی پیدا می‌کنید که کنار آب نباشد. هر جایی آب باشد زندگی هم هست.
 
حدادعادل ادامه داد: این را در مقیاس بزرگ تصور کنیم هیچ تمدنی الا در کنار دریاها و اقیانوس‌ها شکل نگرفته است. ایران از شمال و جنوب به دریا دسترسی دارد. خزر بزگترین دریاچه جهان است و در جنوب هم خلیج همیشه فارس به اقیانوس هند وصل است و این باید مورد توجه ما باشد و یکی از تاکیدهای رهبری این است که کشور توسعه دریامحور داشته باشد.
 
ناو گروه ۸۶ متشکل از ناوشکن تمام ایرانی دنا و ناو بندر مکران دارای نمایندگانی از ۲۹ استان کشور که ماموریت خود را از ۲۹ شهریور ۱۴۰۱ آغاز کرد، ۳۰ اردیبهشت پارسال به کشور بازگشت.
 
این ناوگروه در طول انجام ماموریت خود چهار مرتبه از خط استوا عبور کرد و در مدت ماموریت در بندرهای بمبئی هندوستان، بندر جاکارتا، بندر ریودوژانیرو، بندر کیپ‌تاون و صلاله پهلوگیری و از تنگه مالاکا، ‌دریای سلبس، اقیانوس آرام، تنگه ماژلان، اقیانوس اطلس، اقیانوس هند و دریای عمان گذر کرد.
 
این نخستین ناوگروه جمهوری اسلامی ایران بوده که با عبور از اقیانوس آرام اقدام به دور زدن کره زمین کرده و وارد قاره آمریکا شده که نشان دهنده توانمندی متخصصان داخلی و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران است.
 
انتهای پیام/ 241
نظر شما
پربیننده ها