به گزارش خبرنگار دفاعپرس از خراسان رضوی، سردار سرتیپ دوم پاسدار «حسینعلی یوسفعلیزاده» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان خراسان رضوی در جمع معاونین آموزشی دانشگاههای خراسان رضوی و اساتید درس آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس مشهد که به صورت ویديوکنفرانس در گردهمایی سراسری معاونین آموزشی دانشگاهها شرکت داشتند،اظهارداشت: ارائه درس دفاع مقدس و مقاومت پیوند عمیقی بین نسلهای مختلف با نسلی که دفاع مقدس را درک کرده، برقرار میکند؛ بر همین اساس انتقال ارزشهای آن حماسه جاوید و روایت آن رویداد باشکوه یک حرکت بین نسلی است و گفتوگو با زبان مخاطب لازمه این حرکت است.
وی ادامه داد: حرکت بین نسلی با تکیه به روشهای علمی و ابتکاری باید در بین نسل جدید جریان داشته باشد و این اصل اساسی و غیرقابل انکار همواره مورد توجه قرار گیرد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان خراسان رضوی افزود: ارائه درس آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس از دو بعد سلبی و ایجابی برخوردار است. در بعد ایجابی ارزشها و تجارب دفاع مقدس و افتخاراتی که در این حماسه خلق شد، بیان میشود. اما در بعد سلبی اساتید از انحراف، تحریف و غلو در قبال این حماسه جلوگیری میکنند.
این مقام مسئول: اساتید درس آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس باید در هر دو جنبه توانمندی خود را به روز و آن را ارتقا دهند تا بتوانند نیاز جامعه دانشگاهی در حوزه معارف دفاع مقدس بر طرف کنند.
سردار یوسفعلیزاده گفت: اساتید درس آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس باید با تکیه به جنبههای سلبی و ایجابی سوالات و ابهامات دانشجویان را در حوزه دفاع مقدس پاسخ دهند.
وی تأکید کرد: رمز موفقیت اساتید درس آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس و مقاومت در ارائه این درس، برقراری ارتباط صمیمی با دانشجو، تبیین حقایق دفاع مقدس و علت کینهتوزی دشمنان علیه جمهوری اسلامی، بیان پیشنیه دفاع مقدس و ایثارگری توسط اساتید و رفع این دغدغه که سخن دانشجو چگونه شنیده، فهمیده و پذیرفته میشود، است.
انتهای پیام/