بازدید سردار رادان از موزه دفاع مقدس و نمایشگاه هوایی پایگاه وحدتی دزفول

سردار رادان فرمانده انتظامی کشور و سردار کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس روز جمعه با حضور در دزفول از موزه دفاع مقدس و نمایشگاه هوایی پایگاه چهارم شکاری وحدتی دزفول بازدید کردند.
کد خبر: ۷۲۸۳۴۵
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۹ - 21February 2025

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، سردار سرتیپ احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی و سردار سرتیپ پاسدار بهمن کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با حضور در پایگاه هوایی وحدتی دزفول ضمن دیدار با امیر سرتیپ دوم خلبان ولدی فرمانده این پایگاه از بخش‌های مختلف نمایشگاه بزرگ هوایی راهیان نور بازدید کردند.

بازدید سردار رادان از موزه دفاع مقدس و نمایشگاه هوایی پایگاه وحدتی دزفول

فرمانده کل انتظامی کشور پس از ورود به خوزستان از طریق فرودگاه دزفول صبح امروز به اتفاق سردار سرتیپ بهمن کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس و رییس ستاد مرکزی راهیان نور کشور با حضور در مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس دزفول ضمن ادای احترام به شهدای گمنام آرمیده در این مرکز فرهنگی از بخش‌های مختلف این موزه دیدن کردند.

سپس سردار رادان و سردار کارگر با حضور در پایگاه چهارم شکاری وحدتی دزفول ضمن دیدار با امیر سرتیپ دوم خلبان ولدی فرمانده این پایگاه هوایی، از بخش‌های مختلف این نمایشگاه و توانمندای نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی در این نمایشگاه بازدید کرد.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار