به گزارش خبرنگار سیاسی دفاعپرس، «ابراهیم رضایی» سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در خصوص جلسه امروز (دوشنبه) این کمیسیون اظهار داشت: جلسه امروز(دوشنبه) کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با حضور «عباس عراقچی» وزیر امور خارجه به منظور بررسی طرح سوال تعدادی از نمایندگان مجلس برگزار شد.
وی افزود: در این جلسه مهدی کوچکزاده نماینده مردم تهران سوال خود را مبنی بر غفلت و بلااقدام ماندن قانون حمایت از انقلاب اسلامی فلسطین مصوب سال ۶۹ مطرح کرد و در ادامه ظهرهسادات لاجوردی نماینده مردم تهران نیز سوال خود را در رابطه با علت حضور محمدجواد ظریف در اجلاس داووس و اظهارات وی بیان کرد.
رضایی تصریح کرد: فاطمه محمد بیگی نماینده مردم قزوین نیز از وزیر خارجه در رابطه با علت عدم حضور وی در اجلاس داووس و همچنین اظهارات ظریف در این اجلاس بود که پس از طرح سوالات نمایدگان و پاسخ وزیر، هر سه نماینده از پاسخهای آقای عراقچی قانع شدند.
انتهای پیام/381