به گزارش دفاعپرس از خراسان رضوی، «حامد قربانی» معاون استاندار و فرماندار شهرستان سبزوار در نشست با دهیاران بخش مرکزی این شهرستان، اظهار داشت: موقعیت جغرافیایی شهر سبزوار و عمده روستاهای این بخش که در مسیر شاهراه ارتباطی تهران - مشهد و زائران رضوی قرار دارد، ظرفیتی بیبدیل برای توسعه محسوب میشود.
وی افزود: از ۲۵ اسفند سال گذشته تا ۱۶ فروردین سال جاری، یک میلیون و ۱۷۰ هزار خودرو از مسیرهای منتهی به شهرستان سبزوار راهی مشهدالرضا شدند و در همین راستا شهر سبزوار و روستاهای بخش مرکزی باید از این ظرفیت به نحو احسن استفاده کنند.
نماینده عالی دولت در سبزوار تصریح کرد: به منظور بهرهمندی مطلوب از ظرفیت رفتوآمد زائران رضوی و گردشگران، ساماندهی کمربند جنوبی شهر سبزوار بهصورت مرحلهبهمرحله در قالب اشتغال و اقتصاد پایدار مورد توجه قرار گرفته است.
قربانی با اشاره به نامگذاری شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به نام سرمایهگذاری در تولید گفت: مناطق روستایی ظرفیت فوقالعادهای برای تحقق شعار سال محسوب میشوند.
وی ادامه داد: واقع شدن روستاهای بخش مرکزی سبزوار در مسیر شاهراه ارتباطی و رفتوآمد سالانه ۳۰ میلیون زائر و مسافر، ظرفیتی ویژه است و در این راستا، متناسب با قانون، حمایتهای لازم از طرحهای سرمایهگذاری صورت میگیرد.
معاون استاندار و فرماندار شهرستان سبزوار با بیان اینکه مناطق روستایی باید از این ظرفیت جغرافیایی به نحو احسن استفاده کنند، خاطرنشان کرد: ظرفیتهای مختلفی برای سرمایهگذاری در مناطق روستایی وجود دارد. یکی از آنها مجوز راهاندازی بازارچههای محلی و فروش سوغات و صنایع دستی است که گامی مؤثر در مسیر اشتغال پایدار این مناطق خواهد بود.
قربانی با اشاره به چالش ناترازی انرژی و خاموشی چاههای کشاورزی در برخی مواقع بیان داشت: هماینک احداث پنلها و نیروگاههای خورشیدی با حمایت دولت و اعطای تسهیلات برای تأمین برق چاههای کشاورزی، شیلات و گلخانهها مورد توجه قرار گرفته که این اقدام گامی مهم در حمایت از تولید محسوب میشود.
وی تصریح کرد: بخش مرکزی سبزوار جمعیت قابل توجهی دارد که با توجه به محدودیت منابع، ضرورت دارد بودجه آنها به نحوی مطلوب و با اولویت اجرای طرحهای عامالمنفعه در دستور کار قرار گیرد.
فرماندار ویژه سبزوار گفت: طی یک سال گذشته اقدامات خوبی در مناطق روستایی صورت گرفته که انتظار میرود در سال جاری نیز طرحهای سرمایهگذاری با رویکرد اشتغال، سرمایهگذاری و ثروتآفرینی دهیاریها مورد اهتمام قرار گیرد.
این مقام مسئول با بیان اینکه متناسب با ظرفیت هر منطقه از طرحهای دارای توجیه اقتصادی حمایت میکنیم، افزود: برخی مناطق روستایی شهرستان در حوزههای پوشاک و خشکبار و دیگر حوزههای اشتغال توانمند هستند که توسعه این توانمندیها ارتقای وضعیت اقتصادی را به همراه دارد.
قربانی ادامه داد: دهیاران ضمن رعایت انضباط مالی و اعمال هزینهکردها بر مبنای سرفصلها مراقبت نمایند و در اجرای طرحهای هادی تخطی رخ ندهد؛ چراکه رعایت حقوق شهروندان از ضوابط طرحهای هادی است و چنانچه در صورت اهمال، اتفاقی برای برخی ساکنان رخ دهد، باید پاسخگو باشند.
انتهای پیام/