معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام:

دانشگاهیان باید در راس هرم تصمیم‌گیری قرار گیرند

صالحیان گفت: دانشگاهیان و جامعه علمی استان باید در صدر تصمیم‌گیری‌ها قرار گیرند و در این راستا آماده هرگونه همکاری هستیم.
کد خبر: ۷۴۲۳۴۷
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۷ - 29April 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از ایلام، «تاج‌الدین صالحیان» معاون سیاسی امنیتی استاندار ایلام امروز سه‌شنبه در نشست علمی تخصصی سلامت روان در برنامه‌های توسعه استان ایلام و گرامیداشت روز روانشناس اظهار داشت: مجموعه دولت چهاردهم و در راس آن مسعود پزشکیان رییس‌جمهور، تخصص‌گرایی و کارشناس محوری را سرلوحه رویکرد‌های خود قرار داده است و در ایلام نیز از همان ابتدا اعلام شد که علم و دانش و رهیافت‌های پژوهشی دانشگاه‌ها مبنای کار قرار می‌گیرد.

دانشگاهیان باید در راس هرم تصمیم‌گیری قرار گیرند

وی یادآور شد: در همین راستا نخستین نشست‌ها با دانشگاهیان برگزار شد و در نخستین گام روسای دانشگاه‌ها منصوب شدند تا بتوان دانشگاه‌ها را پای‌کار مسائل استان آورد.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری ایلام گفت: برای رسیدن به وحدت رویه و انسجام در استان باید بر اشتراکات تاکید کرد و علم و تخصص می‌تواند محور اصلی این اشتراکات باشد.

«صالحیان» تاکید کرد: باید در مورد اینکه مسائل و مشکلات ما راه‌حل علمی دارد به توافق برسیم و همه در راستای رسیدن به این ادبیات مشترک و توسل به علم برای دستیابی به پیشرفت و توسعه تلاش کنند.

وی توضیح داد: دانشگاهیان این ادبیات را که دانش و تخصص باید پای کار بیاید تا مشکلات حل شود، رواج دهند و تثبیت کنند تا بتوان گام‌های جدی در راه توسعه استان برداشت.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام یادآور شد: دانشگاه‌ها باید به دستگاه‌های اجرایی برای حل چالش‌ها و مسائل استان راهکار دهند و در مقابل نیز بدنه اجرایی و مسوولان ارشد استان از هیچ کمکی فروگذار نخواهند کرد.

«صالحیان» گفت‌: لازمه این کار اهمیت دادن به تشکل‌ها و نظام‌های علمی درون دانشگاه و رونق یافتن آنها است، روسای دانشگاه‌ها انجمن‌های علمی را فعال و نشست‌های تخصصی را در فواصل زمانی کوتاه برگزار کنند.

وی با یادآوری اینکه نتایج پژوهش‌ها و طرح‌های علمی و تخصصی دانشگاه‌ها به جامعه منتقل نمی‌شود، تاکید کرد: حوزه اجرا به دانش و تخصص نیاز دارد تا کارآمد شود و علم نیز باید به کار گرفته شود تا نتایج آن را بتوان دید.

«صالحیان» یادآور شد جامعه و دانشگاه‌ها باید به هم متصل شوند و حلقه اصلی و واسط آن، نظامات، تشکل‌ها و انجمن‌های علمی است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها